04.05.2021
Dubla frumusete la patrat! Cand cele mai populare surori din Moldova se intalnesc, rezultatul e BOMBA! Surorile Bezer si Beregoi - intr-un clip viral

Marinela si Nicoleta Bezer impreuna cu Iuliana si Anisoara Beregoi sunt, probabil, cele mai urmarite surori in mediul online.

Citeste si :  La zoo cu familia Maxian! Cum s-au distrat toti 5, dar si cine dintre copii este cel mai curajos: „Eu toate animalele le stiu la perfectie, noi am avut cai, cai de rasa” - VIDEO

Recent, cele patru fete frumoase s-au intalnit, iar cand se intalnesc niste bloggerite, ce fac? TikTok!

„Ne-am distrat atat de mult, filmand acest video”, a scris Marinela Bezer, in dreptul postarii de pe Instagram care in doar cateva ore a adunat mii de like-uri si comentarii. „Cata frumusete”, „Va ador”, „Sunteti foarte frumoase”, au scris internautii.

Nu este pentru prima data cand tinerele filmeaza astfel de videouri. Pe pagina de TikTok a Iulianei Beregoi mai sunt postate filmulete amuzante si frumoase cu surorile Beregoi.

In suma, cele patru domnisoare au aproape doua milioane de urmaritori, toate in parte fiind foarte indragite de public.

Citeste si :  Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie