25.06.2020
Actorul Pavel Priluchnii are deja o iubita. Iata cu cine se intalneste vedeta dupa divortul de Agata Muceniece

Fostul cuplu a anuntat ca au de gand sa divorteze inca la inceputul acestui an, insa abia pe 15 iunie s-au despartit si oficial. Chiar daca nu a trecut prea mult timp, presa rusa scrie ca actorul din „Мажор” are o noua partenera.

Citeste si :  Veste trista pentru fanii celebrului cuplu din serialul „Закрытая школа”: Agata Mutsenietse si Pavel Priluchnii sunt oficial divortati

Femeia de care ar fi indragostit actualmente artistul tot este o persoana cunoscuta. Aceasta a jucat in serialul „Папины дочки”, noteaza site-ul Uznayvse.ru.

Este vorba despre cea care a avut rolul Mashei - Miroslava Karpovich. Cei doi s-ar fi cunoscut la un spectacol la care au participat, si de atunci ar fi avut unele legaturi.

Cunoscutii lui Pavel spun că noua pereche petrece mult timp împreună. Conform aceluiasi site, Pavel si Miroslava au început să se întâlnească inainte ca actorul sa divorteze de fosta sa sotie.

Pavel Priluchnii si Agata Muceniece au format un cuplu timp de noua ani. Fostii soti au impreuna doi copii: Mia si Tomofei, care au ramas sa locuiasca cu mama lor.

 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie