15.01.2020
Olga Manciu comenteaza zvonurile despre divortul ei de Alexandru Manciu: „Oamenii despre asta vorbesc si spun ca au sursa informationala...”
In cateva postari recente de pe InstaStories, Olga Manciu a marturisit urmaritorilor ei ca s-a confruntat recent cu barfele si comentariile carcotasilor, care au lasat-o nedumerita.

„In viata mea sunt foarte multi oameni de diferite categorii. Si una din categoriile care ma inconjoara sunt oamenii care ma urasc. In fiecare zi ei urmaresc storie-urile mele, in fiecare zi spun povesti altor oameni despre mine, oameni care au sustinut, cu siguranta, ca stiu careva informatii despre mine, inclusiv si informatia ca eu si sotul meu divortez in scurt timp si noi Ciasta foarte tare ascundem. Da da da, oamenii despre asta vorbesc si spun ca au 100% sursa informationala… Sunt oameni carora le este frica sa spuna ca s-au vazut cu mine sau vor sa vina la evenimentele mele pentru ca au un prieten/a care le-a spus ca Olga Manciu este raul de pe planeta...”, s-a plans make-up artista.

Citeste si: Alexandru Manciu emigreaza fara sotie si copii. Olga Manciu: „A fost un gand pripit...Eu raman acasa...”

Pe final Olga insa a revenit la vibe-ul sau pozitiv si a spus ca in pofida la tot, exista si oameni care o iubesc si o sustin in tot ceea ce face.

Citeste si: Comentariul unei urmaritoare a indignat-o la culme pe Olga Manciu. „Vai de capul vostru. Cautati-va de voi. Iar daca nu va place, eliminati!” Ce s-a intamplat?

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie