13.09.2019
Alexandru Manciu emigreaza fara sotie si copii. Olga Manciu: „A fost un gand pripit...Eu raman acasa...”
Au anuntat acum cateva luni ca se pregatesc sa paraseasca Republica Moldova si sa se mute cu traiul in Marea Britanie.

De curand, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul moldovenesc a decis ca s-au grabit cu decizia si si-au schimbat planurile.

Olga si Alexandru Manciu au anuntat ca nu mai pleaca impreuna, ci o va face doar el. „Foarte mult ma bucur ca el in sfarsit o sa-si realizeze un vis. Vedem cu ce se va solda, dar sunt aproape sigura ca ii va reusi. Daca el va fi fericit, nu are cum noi sa nu fim fericiti alaturi de el.”, a comentat Olga.

„Nu ne avantam foarte tare. Cand merg toti odata e cam complicat.”, a adaugat Alexandru.

Motivele invocate de soti sunt simple si usor de inteles.„Au aparut in viata mea proiecte in care sunt implicata si nu vreau sa las totul balta. A fost un gand pripit sa plecam toti. Ne-am stapanit emotiile si ne-am dat seama ca am exagerat la acest capitol. Eu raman acasa cu ei, el pleaca sa-si indeplineasca visele...”, marturiseste Olga.

Cum vor face fata geloziei, care apare la un moment dat in cuplu? La acest capitol, Alexandru este linistit: „La noi, gelozia persista, dar ea trebuie sa fie sanatoasa.”

“Mottoul familiei noastre e sa ne dam cat mai multa libertate, ca sa putem zbura.”, a conchis mamica a trei baietei minunati. 

Amintim ca povestea de dragoste dintre Alexandru si Olga Manciu a inceput atunci cand interpretul a fost invitat de mama Olgai sa cante la majoratul acesteia. Cei doi s-au casatorit in 2011, iar in anul urmator au devenit parintii a doi baieti gemeni, Matei si Damian. In 2016, familia acestora s-a marit cu inca un membru, un baietel pe nume Vladimir.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie