22.05.2019
Comentariul unei urmaritoare a indignat-o la culme pe Olga Manciu. „Vai de capul vostru. Cautati-va de voi. Iar daca nu va place, eliminati!” Ce s-a intamplat?
Pe langa comentariile de apreciere pe care le primeste zilnic de la followerii sai, Olga Manciu are parte uneori si de reactii negative. Aceasta insa are mereu grija sa le dea replici pe potriva carcotsilor.

Recent, make-up artista a publicat o mica conversatie pe care a avut-o cu una dintre urmaritoarele sale, care i-a adresat cateva replici taioase. „Olga, mai lasa “tusovca” la o parte ca degraba sa nu zici ca te apuci de strans bani ca trebuie. Mai pune bani la “coltun”. Nu te mai lauda atata cu haine de la stilsti diferiti, cluburi. Atunci de operatii nu ai avut bani, acum ai de distractii. Cum vrei ca lumea sa nu te vorbeasca daca tu atat te lauzi. Cu niciun rau. Ai dat in jale, lumea a donat si tu acum ii dai cu balul. Nu-i normal.”

Olga a adaugat: „Eu nu o singura data am spus, ca nu e bine de scos veninul spre altii. Nu judeca si nu vei fi judecat. Eu va indemn sa nu dati explicatii sau nu stiu ce marturii oamenilor care nu va inteleg. Daca ei nu o fac initial, inseamna ca nici nu merita timpul pierdut. Fericire, pace si liniste tuturor.”, si-a indemnat ea urmaritorii.

Citeste si: Olga Manciu a vorbit despre problema de sanatate a baiatului ei, Damian: "Medicii ne-au prevenit ca, probabil, copilul nostru va pierde vederea..."

Citeste si: Baietelul Olgai Manciu a fost astazi operat. Cum se simte acum Damian 

Sursa foto: Instagram.com/ Olga Manciu

Articole din aceeasi categorie