01.09.2022
O noua relatie? In mediul online au aparut imagini cu Leonardo DiCaprio alaturi de o tanara necunoscuta. Este mai mica decat Camila Morrone - FOTO

Pe internet au aparut zvonuri despre faptul ca Leo DiCaprio ar avea o noua iubita. Si daca tu, la fel ca si noi, te-ai intrebat daca nu cumva tanara are 25 de ani, ne grabim sa te asiguram: noua sa aleasa are doar 22 de ani. 

Se pare ca totul abia incepe la cei doi. Bloggerita Maria Beregova a fost vazuta pe un iaht in compania lui DiCaprio si a prietenilor sai, precum si la plimbare alaturi de actor pe strazile din Saint-Tropez. 

Motivul absurd pentru care Sharon Stone a fost parasita de un partener

25 de ani de la moartea printesei Diana. Medicul care i-a acordat primul ajutor, dezvaluiri neasteptate: „Nu mai avea putere!”

Presa occidentala sustine ca Maria este un model rus. In acelasi timp, nu exista inca informatii inteligibile despre realizarile sale in domeniul modelingului. 

Dar, totusi, exista un detaliu clar in biografia tinerei: Maria este fosta sotie a omului de afaceri Ahmed Masood Abdelhafid, care este apropiat de fostul lider libian Gaddafi. Dupa cum s-a relatat, divortul Mariei cu Ahmed a avut loc chiar recent, si tanara s-a grabit imediat sa-si recapete numele - Beregova. 

Russell Brand, fostul sot al lui Katy Perry, i-a infuriat pe locuitorii unui sat pitoresc din Anglia. Acesta vrea sa transforme un pub aflat intr-o cladire din secolul al XV-lea in restaurant vegan

Articole din aceeasi categorie