06.02.2022
Ne luam la revedere de la Adele? Cantareata planuieste sa renunte la viata publica

Scandalurile din jurul lui Adele nu se potolesc, totul a inceput dupa anularea spectacolului ei din Las Vegas. In ajunul spectacolului, cantareata le-a spus ascultatorilor sai ca ea, impreuna cu organizatorii, nu au avut timp sa pregateasca echipamentul necesar concertului, in plus, multi muncitori s-au imbolnavit de coronavirus. Multi fani au fost nu numai suparati de acest fapt, ci chiar si furiosi.

La inceput au existat zvonuri ca Adele ar avea probleme cu logodnicul ei, insa ea a negat aceste speculatii. Teoria principala din spatele anularii concertului a fost, totusi, o defectiune a echipamentului si a decorului, de care Adele a fost nemultumita.

Cum a primit Audrey Hepburn vestea ca va muri si ce regret a avut in ultima zi din viata ei

Acum mass-media spune ca Adele vrea sa devina mai putin publica si sa intre din nou intr-o pauza. Daily Mail a raportat ca artista intentioneaza sa isi reduca angajamentele de munca si sa dedice mai mult timp crearii de muzica. Acest lucru este specific interpretei Adele, pentru ca nu a fost in spatiul public de vreo sase ani.

Ne luam la revedere de la Adele? Cantareata planuieste sa renunte la viata publica

Mai multe surse au declarat pentru The Mail on Sunday ca Adele „se intoarce la inceput”, asa ca toate aparitiile ei publice din ultimele luni nu au fost altceva decat o campanie de publicitate pentru noul album „30”.

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie