06.02.2022
Cum a primit Audrey Hepburn vestea ca va muri si ce regret a avut in ultima zi din viata ei

A facut senzatie in filme precum „Roman Holiday”, „Breakfast at Tiffany's” si „Wait Until Dark” si a ramas in amintirea tuturor cu talentul si eleganta de care a dat dovada de-a lungul vietii ei. Insa prea putina lume stie momentele dificile de la sfarsitul vietii legendarei actrite.

Audrey a parasit Hollywoodul in anii ’60, pentru a se concentra pe familia ei, pe fiul Sean Ferrer la care tinea nespus. La scurt timp dupa ce mariajul ei cu actorul Mel Ferrer s-a incheiat, in 1968, Hepburn si-a unit destinul cu psihiatrul italian Andrea Dotti in 1970. Si, in acelasi an, cei doi soti au devenit parinti, cel de-al doilea fiu al vedetei, Luca, venind pe lume.

Actrita a revenit pe platourile de filmare ocazional, ultimul ei rol fiind acela al unui inger, in filmul "Always" al lui Steven Spielberg, care a ghidat un pilot decedat in viata de dupa. La scurt timp, superstarul hollywoodian avea sa-si infrunte propria moarte!

In ultimii ei ani de viata, actrita parea multumita cu viata ei din Elvetia, unde traia o frumoasa poveste de dragoste cu actorul Robert Wolders si se dedica constant proiectelor caritabile. Insa, dupa una dintre calatoriile ei in calitate de ambasador UNICEF, in Somalia, Africa, in 1992, s-a imbolnavit.

Anda Adam si Victor Slav, impreuna! Cum a decurs intalnirea dintre cei doi

Antibioticele recomandate de medic pentru durerile ei abdominale crunte n-au avut niciun efect, asadar actrita s-a dus in LA pentru mai multe investigatii. Acolo, doctorii descoperisera ca avea o forma rara de cancer. Vedeta s-a operat de urgenta, dar, din pacate, a fost prea tarziu pentru ea.

Ultima dorinta si ultimul regret

Audrey a primit vestea ca va muri cu mult curaj. Dupa cum a povestit fiul ei cel mare, Sean, ea “s-a uitat putin pe fereastra si a spus: «Ce pacat!»”. Ultima ei dorinta a fost de-a se intoarce acasa, in Elvetia, insa i s-a pus in vedere ca era prea bolnava pentru a putea calatori. Din fericire, un prieten i-a indeplinit ultima dorinta…

Horoscop 6 februarie 2022. Investitii importante si schimbari in plan profesional pentru majoritatea zodiilor

Designerul Hubert de Givenchy i-a imprumutat lui Hepburn avionul lui personal care s-o duca inapoi acasa. Partenerul ei de viata, Robert Wolders, a dezvaluit, pentru People, ca actrita era cuplata la aparate ca s-o sustina in viata pe durata calatoriei. In ciuda riscurilor de-a muri pe drum, actrita a ajuns in siguranta acasa si a putut sa-si petreaca un ultim Craciun cu familia ei.

Hepburn si-a petrecut ultimele zile acasa la ea, in Tolochenaz, Elvetia. Actrita nu se temea de moarte, insa era trista ca moartea ei insemna si incheierea proiectelor UNICEF de care se ocupa cu atat drag. "Stiu ca, in ultima ei zi pe pamantul acesta, a avut un singur regret – acela ca nu-si mai putea continua munca pe care o facea cu atata pasiune!", a declarat Wolders.

In noaptea de 20 ianuarie 1993, Audrey Hepburn a murit in somn.

Tatiana si Ilie Maxian - uimesc din nou! Interpretii vor lansa impreuna o noua piesa. Vezi unde au avut loc filmarile, dar si cum arata teaserul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie