05.03.2024
Natalia Duminica a fost ceruta in casatorie dupa 9 ani de relatie, dar nunta nu a mai avut loc: „Am spus „DA” din bun simt” - VIDEO

Natalia Duminica a fost invitata de Ala Zasmenco in cadrul podcastului „Intrebari si Raspunsuri”. Dansatoarea a povestit despre cererea in casatorie care a fost facuta in 2019, dar nunta s-a anulat.

In 2019, Natalia Dumincia a fost ceruta in casatorie de fostul ei iubit, Stefan, iar nunta a fost amanata de doua ori. 

Ce este kinetoterapia si cand este necesara? Cristian Pinzari iti explica cum poti trata si preveni problemele osteoarticulare - VIDEO

La intrebarea „De ce a fost amanata nunta”?, Natalia Duminica a raspuns: „Foarte dificil era momentul asta, in primul rand cand a facut cererea trecusera deja foarte multi ani, noi am fost impreuna 9 ani. Cand ceva dureaza foarte mult timp fara nici o evolutie, eu ca o domnisoara care nu stiam ce vreau, insa nici barbatul nu stia ce vrea si statea dupa mine sa le decid eu pe toate, insa nu stiu daca i-a placut lui ce am decis eu”.

„In primul rand cererea a fost facuta la foarte multi ani, mult prea tarziu, pana si cand a fost facuta cererea eu chiar nu mai aveam chef. Am spus „DA” din bun simt si am zis ca o sa-mi treaca, ca e o suparare de moment. Insa nu a fost o suparare de moment, chiar a fost prea tarziu. Sa faci o cerere la sase ani, sa o tii asa langa tine si tu sa-ti faci viata, nu e bine. Eu nu aveam nimic impotriva, eu chiar nu-l apasam cu tema asta. Eu nu zic ca barbatul sa fie barbat in toate, insa macar in ceva sa fie. S-a intamplat mult prea tarziu si cred ca din cauza aceasta eu nu mai aveam acea ardoare de a face o nunta cu el”, a mai adaugat Natalia.

Aceasta a dezvaluit ca si mama soacra nu era foarte incantata de nunta: „Am simtit ca mama soacra nu era foarte incantata, a inceput sa spuna ca nu poate veni la nunta. Iar eu atunci am lasat din nou de la mine, i-am zis ca daca nu poate sa vina mama ta, lasa ca facem mai tarziu cand poate dumneaiei sa vina. Apoi a venit pandemia si ne-am lasat asa unul pe altul in pace, incat nu a mai avut sens”.

Un altfel de 8 martie pentru Ella Chistol! Unde si alaturi de cine va sarbatori in acest an - VIDEO

Logodna invaluita in mister. Poarta inelul pe deget, dar nu vrea sa  confirme ca se marita. Ce ascunde Natalia Duminica

Natalia a dezvaluit si ca daca se intampla acest moment mai devreme, acum era casatorita cu Stefan: „Pana la 5 ani nu aveam nici o problema, daca reusea sa o faca in 3 ani, dar totusi nu s-a intamplat nimic. Adica pana la 5 ani de relatie eu eram inca bine si daca se intampla in momentul acela, cred ca aveam si copil si familie cu el, nu plecam”.

Celebra bellydancer Natalia Duminică se mărită în acest an. Detalii despre  nunta ei | Mamaplus

Nicoleta Bezer - victima bullying-ului: „Am avut un caz cand un coleg de clasa mi-a facut o…” - FOTO/VIDEO

Natalia Duminica este o cunoscuta dansatoare din Republica Moldova. Aceasta a participat la reality show-ul Survivor Romania, iar de atunci calatoreste foarte mult si viziteaza noi orizonturi. 

Articole din aceeasi categorie