05.03.2024
Nicoleta Bezer - victima bullying-ului: „Am avut un caz cand un coleg de clasa mi-a facut o…” - FOTO/VIDEO

Recent, Nicoleta Bezer a fost invitata in cadrul podcastului de pe Youtube,„Unu noaptea”.Bloggerita a povestit despre un moment mai putin placut din viata sa, dar si cum a trecut peste bullying si complexe.

Nicoleta a marturisit ca pe parcursul anilor a avut o singura data probleme cu greutatea si acest caz i-a schimbat viziunea in privinta aspectului fizic.

„Eu nu am fost niciodata grasuta, dar la varsta pubertatii am avut o perioada cand baietii din scoala imi spuneau: „Ce Nicoleta, ai adaugat cateva kilograme”? Eu nici nu am observat ca m-am ingrasat. Am avut un caz cand un coleg de clasa mi-a facut o fotografie cum stateam in banca si se vedea o bucata de piele de la burta. Nustiu ce a facut cu poza data, dar pe mine acest lucru m-a jignit. De atunci am inceput sa fiu atenta la aspectul meu fizic si au aparut complexe ca sunt grasa, desi eu nu eram. Aveam cateva kilograme, dar nu era ceva tare grav”,a spus Nicoleta. 

Noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Vasile Macovei: „Trebuie sa vina parintii ei sa...” - VIDEO

„Omul nu le poate avea pe toate”. Ce-i lipseste cel mai mult Irinei Bivol - VIDEO

Dupa acest caz, Nicoleta a inceput sa studieze carti despre nutritie si sanatate. A descoperit ca deficitul caloric este un factor esential in procesul de slabire. 

„Aveam 17 ani si am inceput sa calculez caloriile foarte strict. Am slabit brusc si am ajuns sa nu am ciclu menstrual timp de noua luni. Situatia data mi-a distrus mitul pe care-l aveam, ca daca esti slab atunci esti si sanatos. Fiecare om are greutate lui normala”,a povestit bloggerita.

Prinse cu Photoshop-ul! TOP vedete de la noi care isi editeaza exagerat fotografiile - FOTO

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea„Magazinul Copiilor”.Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 98 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie