05.03.2024
Un altfel de 8 martie pentru Ella Chistol! Unde si alaturi de cine va sarbatori in acest an - VIDEO

In febra pregatirilor pentru 8 martie, femeile sunt in cautarea tinutei perfecte, iar barbatii in cautarea cadourilor pentru cele mai importante femei din viata lor. Andrei Chistol a pregatit deja darul, iar cum isi va surprinde sotia, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Ella Chistol a pornit in cautarea tinutei perfecte pentru 8 martie alaturi de reporterul PRO TV, Iulia Deliu, dar si sotul ei, Andrei Chistol.

Intrebat daca merge de obicei la cumparaturi cu Ella, Andrei a raspuns: „De obicei, da. Am rabdare, dar cand rabdarea se termina ca la orice barbat, ma asez undeva pe un scaun”.

Nicoleta Bezer - victima bullying-ului: „Am avut un caz cand un coleg de clasa mi-a facut o…” - FOTO/VIDEO

„Daca nu-i cu mine fizic, online ii transmit si alege. Asa e cand te insori cu o femeie balanta, trebuie sa fii pregatit pentru ca toata viata trebuie sa-i alegi”, a adaugat Ella Chistol.

Tinuta pentru 8 martie, bloggerita a ales-o de la Mona Lisa Boutique: „Un costum clasic pe care il pot purta si dupa”.

„Trigon” face istorie in muzica! Formatia anunta lansarea celui de-al 10-lea album - VIDEO

„Eu anul acesta m-am gandit ce cadou sa-i pregatesc, doar ca nu stiu cand o sa sarbatorim pentru ca de 8 martie sotia mea pleaca la Roma. Tin eu cadoul pana revine si neaparat sarbatorim”, a povestit Andrei Chistol. „Am hotarat ca 8 martie este Ziua Femeilor si vreau ca energia asta feminina sa fie mult mai multa”, a mai spus Ella.

Articole din aceeasi categorie