07.05.2021
Fostul iubit al Tinei Karol - detalii despre relatia lor din tinerete: „Ea avea totul, dar eu nu aveam nimic”

Kirill Turichenko este un muzician care, in tinerete, a avut o relatie cu cantareata Tina Karol. S-au cunoscut la un concurs de voci din orasul Kakhovka si au inceput sa comunice prin mesaje.

Recent, Kirill Turichenko a fost invitatul in cadrul emisiunii de pe YouTube „Алена, Блин!”, unde a vorbit despre aventura sa cu interpreta ucrainenca. Kirill si, pe atunci inca tanara, nestiuta de nimeni, Tatyana Lieberman, s-au cunoscut pe cand acesta avea 18 ani, iar ea avea 16 ani.

Cum arata Tatyana Liberman, inainte de a deveni Tina Karol

Kirill Turichenko si Tina Karol
Kirill Turichenko si Tina Karol

Atunci inca ambii interpreti nu erau foarte populari. Dupa cum s-a dovedit, relatia cuplului a durat tocmai doi ani. In tot acest timp, din motive neintelese pentru Kirill, Tina isi tinea ascuns iubitul de ochii publicului.

Totusi la nunta nu s-a ajuns. Tina Karol incepuse relatia cu Evgheni Ogir si i-ar fi frant inima lui Turichenko. Despre acest lucru Kirill a vorbit in cel mai recent interviu.

Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

„Era draguta, o fata foarte simpatica si talentata. Pe atunci existau doar telefoane fixe si scrisori obisnuite prin care comunicam. Apoi ea a invatat la Kiev, iar eu la Odessa. Ea a jucat in opera muzicala „Ecuator”, iar eu in „Romeo si Julieta”, aceasta a fost prima opera rock din Ucraina. Am crescut, nu am mai comunicat, dar stiam unul despre celalalt”- a spus muzicianul.

Al doilea concurs care i-a adus impreuna a fost selectia Eurovision, unde vocalistii au locuit in aceeasi casa. Tina Karol a ocupat primul loc si a plecat in Grecia, iar Turichenko - al doilea si a ramas la Kiev.

„A cantat la Eurovision, relatia noastra continua, dar ea ma ascunde. Eu nu am nimic, dar ea are totul. Ne intalnim in secret, traim intr-un apartament cu o camera, cand toata lumea pleaca”- isi impartaseste cantaretul amintirile.

Ispita lui Dan Balan, intr-un body negru, intinsa la podea. Cat de frumoasa e Tina Karol

Se pare ca, dupa atatia ani, Kirill Turichenko nu a reusit inca sa o ierte pe Tina pentru ca l-a parasit in acele timpuri.

Articole din aceeasi categorie