30.03.2021
Morgenshtern i-a daruit iubitei sale o masina de lux de 7 milioane de ruble si alte 5 milioane intr-o valiza. „Ma bucur foarte mult ca esti mai desteapta decat mine si la aceasta varsta te gandesti la lucruri importante, adulte."

Rapperul scandalos a facut din nou zarva in mediul online. De data aceasta, ocazia a fost ziua de nastere a iubitei lui Morgenshtern, Dilara Zinatullina. Alisher i-a dat o masina de lux si o valiza cu bani, cu care s-a laudat imediat pe Instagram.

Morgenshtern ( Alisher Tagirovich ) are un venit considerabil si demonstreaza asta activ pe retelele sociale. Nu s-a abtinut nici de data aceasta si si-a felicitat iubita de ziua ei, in cinstea aniversarii a 21 de ani, organizandu-i o petrecere superba la Moscova, la care a participat si Klava Koka. Artistul a inundat Instagramul cu filmari de la eveniment si a publicat o postare separata cu fotografii cu cadourile pe care i le-a daruit iubitei sale. 

Roz, negru si auriu - culorile adorate de barbatii care isi vopsesc unghiile. Egor Kreed, Morgenshtern si alte vedete masculine care sparg tiparele si fac concurenta femeilor

Dilara, de ziua sa de nastere, a primit un SUV Range Rover rosu, (costul acestuia fiind aproximativ de 7 milioane de ruble/in jur de 79 de mii de euro) si o valiza cu cinci milioane de ruble.

„Ma bucur foarte mult ca esti mai desteapta decat mine si la aceasta varsta te gandesti la lucruri importante, adulte. Sunt cinci milioane de ruble aici pentru a investi in tine si in tot ce ai nevoie ”, i-a spus Morgenshtern Dilarei, inmanandu-i cadourile.

Au trecut 11 ani de cand s-au despartit, insa Pepe abia acum a facut dezvaluiri socante. Cum a aflat ca sotia lui, Oana Zavoranu, il insela. „Am stat vreo 3 ore pana a iesit din apartament”

Alisher Tagirovich Morgenshtern, cunoscut cu numele de scena Morgenshtern, este un rapper, producator de discuri si compozitor rus.

Intinsa pe nisip, complet goala, pe o plaja din Mexic! Cum au reactionat fanii ingerasului Victoria’s Secret

Articole din aceeasi categorie