30.03.2021
Intinsa pe nisip, complet goala, pe o plaja din Mexic! Cum au reactionat fanii ingerasului Victoria’s Secret

Candice Swanepoel arata fenomenal, desi are la activ doua sarcini. Ingerasul Victoria’s Secret a pozat complet goala pe o plaja din Mexic si le-a aratat imaginea celor peste 15 milioane de fani care o urmaresc pe Instagram. 

Citeste si :  Una dintre cele mai sexy femei din sport, atacata dur in online: „Mi-au spus sa ma omor!" Motivul halucinant 

Candice Swanepoel (32 de ani) a strans o avere considerabila din modelling si continua sa faca furori cu frumusetea ei. Candice, originara din Africa de Sud, adora sa pozeze sexy, iar fanii virtuali au parte des de imagini incendiare cu frumoasa blondina.

Recent, topmodelul a postat cateva imagini sexy, de pe o plaja din Mexic. Candice nu le-a spus fanilor daca se afla in vacanta, sau la munca, cert este ca fotografiile i-au adus aproape 300.000 de aprecieri si mii de complimente. 

Intr-una din fotografii, Candice apare intinsa pe nisip, complet goala. “Wow!”, “Esti divina!”, “Cum poti fi reala?”, “Superba”, “Am incercat si eu asta si am fost arestata!”, i-au scris fanii fotomodelului. 

Fotomodelul imbina cu succes cariera si viata de familie. Blonda are doi baieti cu afaceristul Hermann Nicoli. Candice l-a adus pe lume pe Anaca in 2016, iar doi ani mai tarziu a sosit Ariel.

La cateva luni dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, fotomodelul a revenit la formele care au consacrat-o si a urcat din nou pe podiumul de moda. La fel s-a intamplat si dupa a doua sarcina. 

Candice este si antreprenoare si are propria linie de costume de baie. In 2014, blonda a fost desemnata “cea mai sexy femeie din lume”, de catre revista Maxim. 

Citeste si :  Este cea mai temuta femeie din Coreea de Nord. Cu cine este casatorita Kim Yo-jong, sora mai mica a dictatorului Kim Jong Un

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie