16.03.2021
Roz, negru si auriu - culorile adorate de barbatii care isi vopsesc unghiile. Egor Kreed, Morgenshtern si alte vedete masculine care sparg tiparele si fac concurenta femeilor

In lumea moderna, limitele de gen sunt lasate in urma. Ceea ce parea salbatic pentru majoritatea dintre noi, acum acum parte din normal. Dar la urma urmei, nimeni nu a sustinut ca oja este doar pentru femei! Multi actori si oameni de afaceri de la Hollywood nu sunt timizi si experimenteaza cu nuantele, iar vedetele din Est nu raman in urma lor. 

Citeste si :  Celebritate, faliment, carantina - peste toate au trecut impreuna! 10 cupluri de vedete care au facut fata provocarilor aparute in timp

Daca rascolesti in istorie, intelegi imediat un fapt incontestabil: pe vremuri, barbatii nu erau mai putin la moda decat femeile. Vopsirea unghiilor era obisnuita in Babilon, Grecia, Egipt si China antica - unghiile lungi si ingrijite erau considerate semnul distinctiv al clasei superioare. Un pigment natural lichid rosu aprins, prototipul ojei moderne, a fost apreciat in special in Egipt, iar in China antica erau preferate nuantele aurului, negrul si argintul. In lumea moderna, manichiura pentru barbati a izbucnit in moda cu cantaretul si muzicianul David Bowie, care isi vopsea, in mod constant, unghiile turcoaz. Multi artisti i-au urmat ulterior exemplul: Ozzy Osbourne, Dave Gahan (modul Depeche), Johnny Depp, Jarred Leto si multi altii. Dar astazi suntem interesati de cei mai indrazneti artisti rusi care isi fac manichiura si ti-i prezentam mai jos.

Danya Milohin

Danya iubeste sa-si faca manichiura si este evident! Pe pagina sa de Instagram, in multe fotografii are fie unghiile negre, fie roz. Manichiura pentru barbati castiga popularitate, dar Milohin, ca intotdeauna, este deja in top.

Egor Kreed

Idolul milioanelor de fete petrece, demult, timpul in salonul de unghii. Negru, roz, alb - artistul a incercat toate culorile. Egor arata foarte extravagant cu manichiura facuta. Cand cantaretul a publicat prima data o fotografie cu unghiile vopsite pe Instagram, urmaritorii sai au fost impartiti in doua tabere: cineva „a acceptat”, iar cineva, dimpotriva, a fost ingrozit si a fugit repede sa se dezaboneze. Pe unghiile lui erau emoticoane, inimi, foc, o silueta de fata si o inscriptie mai putin decenta: FCK YOU („Fuck you”). Designul este destul de brutal, dar unii fani nu l-au apreciat deloc si nu au ezitat sa-i spuna asta in comentarii: „Egor, nu ma inspaimanta”, „Egor, esti barbat, de ce ai nevoie sa-ti decorezi unghiile? "

Iurii Dudi

Cel mai popular jurnalist din Rusia urmareste tendintele. De curand, acesta a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii cu unghiile sale, vopsite, cu literele PUNK & ROCK. „Prezint de o saptamana asa emisiunea, senzatiile sunt superbe”, a scris Dudi.

Morgenshtern

Cuvantul „socant” se potriveste acestui artist ca nimanui altcuiva, prin urmare manichiura, fara indoiala, face parte din imaginea sa de scena. Anul acesta, el prefera nuantele aprinse de albastru pe unghiile scurte.

Slava Marlow

Fostul beatmaker al lui Morgenstern nu sta deoparte. Acesta, de asemenea, experimenteaza si se exprima: in arsenalul sau exista in principal nuante intunecate de oje.

Serghei Zverev

Pentru celebrul stilist-coafor Serghei Zverev, mersul la un salonul de frumusete s-a transformat demult intr-o rutina. El publica chiar si videoclipuri in care arata cum isi face manichiura profesionala si, cumva, in loc de cea obisnuita, a cerut proprietarului salonului de unghii, modelul de unghii cu diamante.

Citeste si :  Cristiano Ronaldo, o noua postare virala: peste 8 milioane de like-uri! Si-a aratat abdomenul plin de patratele

Surse foto: Instagram/Google.com

Articole din aceeasi categorie