30.03.2021
Au trecut 11 ani de cand s-au despartit, insa Pepe abia acum a facut dezvaluiri socante. Cum a aflat ca sotia lui, Oana Zavoranu, il insela. „Am stat vreo 3 ore pana a iesit din apartament”

Au trecut 11 ani de cand s-au despartit, asa ca Pepe s-a simtit confortabil sa vorbeasca despre un moment greu in relatia cu Oana Zavoranu.

Citeste si :  Eveniment dublu pentru Valeria Pasa. Ce sarbatoreste interpreta, pe langa Ziua Internationala a Pianului?  „Cand am intrat in casa am aruncat tot ce aveam pe mine si am mers deodata la pian" - VIDEO

Intr-un clip postat pe canalul sau oficial de YouTube, Pepe a vorbit despre casnicia sa cu Oana Zavoranu, dar si despre momentul in care i s-au confirmat ca este inselat cu Tudy. 

„Daca afli ca nevasta-ta, cand tu nu esti acasa, iti zice ca se duce la o prietena, ce faci? Te convingi ca asa e. Am stat vreo 3 ore pana a iesit din apartament, eu stiam ca am mai fost acolo, dar iesea singura. La un moment dat a iesit cu el si am zic gata, acum am facut flagrantul. Eu eram plecat din Bucuresti, si eu mincinos. Faza dura a fost ca eu mergeam in spatele lor si vorbeam cu ea la telefon. Era parcat in fata casei lui si eu parcat in spatele lor si ea astepta sa inchid eu telefonul sa isi poata lua la revedere de la el, iar eu nu-i lasam.”, a povestit Pepe.

„Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam sa inchid. A avut la un moment dat o tentativa din asta de a ridica tonul la mine. Si am zis: Ce faci, vorbesti urat cu mine de fata cu fraierul? M-am dat jos si i-am batut in geam. Am zis: Bai boss…oricum stiu tot, iubeste-o si tu 10-15% din cat am iubit-o eu, respect-o si duceti-va mai departe, si am plecat”, a povestit Pepe.

Citeste si :  Raisa Chiributa, concurenta pentru care Alexandra Dinu a apasat butonul de Golden Buzz
Articole din aceeasi categorie