09.11.2022
Millie Bobby Brown a recunoscut ca si-a dori sa o interpreteze pe Britney Spears intr-un documentar despre viata acesteia. Vezi cum a reactionat cantareata la aceste afirmatii - FOTO/VIDEO

Zilele trecute, actrita Drew Barrymore, intr-un interviu, a intrebat-o pe Millie Bobby Brown despre planurile ei pentru viitorul apropiat. Invitata a recunoscut ca viseaza sa joace intr-un biopic si chiar a spus in rolul cui ar vrea sa fie. Este vorba despre Britney Spears.

Cu toate acestea, se pare ca insasi cantareata este impotriva realizarii unui film documentar despre viata ei. 

„As vrea sa interpretez rolul unei persoane reale. De exemplu, Brintey Spears”, a spus Milie. „Istoria ei a rezonat in inima mea. In copilarie eu mereu priveam interviurile si videoclipurile sale... Nu o cunosc personal, insa cand ii vad fotografiile, simt ca as putea sa-i spun istoria intr-un mod corect”. 

„Relatii toxice si depresie”: De ce Egor Kreed a adaugat 18 kg si cum a reusit in cele din urma sa slabeasca - FOTO

Dupa ceva timp, Britney a venit cu un mesaj adresat parintilor si celor dragi, cu care ea are o relatie dificila. In publicatia sa, internautii au gasit si un raspuns la declaratiile lui Millie:

Jennifer Lopez a recunoscut de ce s-a intors la Ben Affleck la 20 de ani dupa despartire

„Am vesti bune”, a scris Spears. „Inca sunt vie... Am auzit ca cineva ar vrea sa filmeze un documentar despre viata mea... Prieteni, eu inca nu am murit”. 

Millie Bobby Brown, este o actrita britanica. Ea este protagonista renumitului serial de pe Netflix „Stranger Things”, pentru care a primit nominalizari la Primetime Emmy Award pentru „cea mai buna actrita in rolul unei serii de drama”. La 13 ani, a devenit unul dintre cei mai tineri candidati din istoria Emmy.

Fata Tatianei Nastas - gingasie pura! Micuta a participat la prima ei sesiune foto alaturi de mama sa, care este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi cat de dragalasa este Diana - VIDEO

Articole din aceeasi categorie