09.11.2022
Jennifer Lopez a recunoscut de ce s-a intors la Ben Affleck la 20 de ani dupa despartire

Nu este deloc bine sa tii legatura cu fostul tau iubit, pentru ca nu stii unde poate aduce acest lucru. Insa, exista si exceptii. Un exemplu viu este Jennifer Lopez si Ben Affleck. La 20 de ani de la prima lor incercare de a se casatori, actorul i-a scris lui J. Lo un mail, in care i-a spus ca este incantat de cel mai recent interviu al ei. Asa si a inceput conversatia dintre fostii logodnici (pe atunci).

Ascultand-o pe Lopez, ti s-ar parea ca nu exista niciun secret: ea si Affleck „s-au pierdut”, iar mai apoi „s-au regasit”. 

Seamana leit! Brooke Shields, aparitie spectaculoasa pe covorul rosu impreuna cu fiica sa in varsta de 16 ani - FOTO

Intr-un interviu pentru Vogue cantareata a recunoscut ca Ben intotdeauna a fost special pentru ea, iar sentimentele sale niciodata nu s-au stins fata de el. „Nu am ascuns niciodata ca am simtit ca atunci intre noi a fost o dragoste adevarata, ca eram intr-adevar indragostiti”, a spus cantareata. 

Cati bani cheltuie Victoria Bonya pe luna? Vedeta a recunoscut ca traiul in Monaco nu este deloc ieftin - FOTO

Se pare ca Jennifer Lopez intelege ca mai multe persoane s-ar putea inspira din exemplul ei si se vor grabi imadiat sa se reuneasca cu fostii, insa ea a mentionat ca nu mereu acest lucru este binevenit: „Uneori pur si simplu voi va maturizati si sunteti deja diferiti, ganditi diferit”. 

Din fericire, Jennifer a avut noroc. Ea si Ben sunt in mod clar cu aceeasi gandire.

Articole din aceeasi categorie