13.05.2022
Mariah Carey, achizitie in valoare de 5,65 milioane de dolari. Vezi cum arata conacul vedetei - FOTO

Mariah Carey a cumparat un conac de mai multe milioane de dolari in Atlanta. Cantareata celebra, insa, nu a facut inca o declaratie cu privire la marea investitie.

Realtor.com a raportat pentru prima data ca o companie de management care are legaturi cu Mariah Carey a achizitionat proprietatea coloniala intr-o tranzactie in afara pietei in noiembrie 2021 pentru 5,65 milioane de dolari. Atlanta Journal-Constitution a confirmat prin inregistrarile proprietatii din Fulton County ca o companie imobiliara numita The Mirage Real Estate Trust a cumparat conacul situat in Sandy Springs.

Ce spune Lily-Rose despre acuzatiile pe care Amber Heard i le-a adus lui Johnny Depp. Tanara are o relatie foarte apropiata cu tatal ei

Numele companiei imobiliare este foarte asemanator cu cel al Mirage Entertainment Inc., o agentie de talente a carei CEO Mariah Carey este CEO si are o adresa de corespondenta din California cu agentia lui cantaretei.

Buckhead.com sustine ca proprietatea are 16.202 de metri patrati si a fost construita in 1992. Are sase dormitoare, cinci bai si bai de serviciu.

Prima aparitie a Georginei alaturi de Ronaldo de la terifiantul anunt ca le-a murit unul dintre copii - FOTO

„Un exemplu nobil de arhitectura georgiana al renumitului arhitect Stephen Fuller, acest frumos conac se afla pe mai mult de patru acri inverziti si este la fel de impunator, pe atat de primitor.

O piscina relaxanta, un teren de tenis si un pavilion din caramida, perfecte pentru divertisment in aer liber, creeaza cadrul ideal pentru a te bucura de terenurile uimitoare. Spatiile regale, finisajele elegante si locurile bine planificate pentru relaxare, distractie si reuniuni fac din aceasta casa un loc inspirant pe care sa-l numiti acasa”, scrie site-ul web, citat de Reporter Newspapers.

Potrivit sursei mai sus mentionata, conacul din Atlanta a fost inchiriat anterior de Dwayne „The Rock” Johnson, actorul din „Fast and Furious”.

Mariah Carey a scos la vanzare o casa in stil mediteranean cu o suprafata de 7.100 de metri patrati. Aceasta a fost initial listata pentru 2,4 milioane de dolari, dar s-a vandut cu 2,23 milioane de dolari la inceputul anului 2019.

Charlene, tot mai trista langa Albert de Monaco, la un eveniment oficial. Motivul pentru care Printesa poarta doar tinute inchise la culoare

Articole din aceeasi categorie