12.05.2022
Charlene, tot mai trista langa Albert de Monaco, la un eveniment oficial. Motivul pentru care Printesa poarta doar tinute inchise la culoare

Printesa a bifat o noua aparitie alaturi de sotul sau, Albert de Monaco, a doua de la revenirea acasa, la Turneul de rugby Saint Devote al principatului.

Charlene a avut si de aceasta data o aparite sobra, care s-a reflectat si in vestimentatia aleasa. Trista si la fel de ingandurata, Printesa a incercat sa schiteze un zambet la intalnirea cu publicul, apoi si-a reluat figura apasata de griji. 

Noi detalii nestiute despre Alina Kabaeva ies la iveala! Nu o sa iti vina sa crezi ce marturisiri a facut fosta sa antrenoare despre gimnasta: „A dus intotdeauna o existenta pe jumatate...” - FOTO

Charlene de Monaco a dat si de aceasta data uitarii tinutele in culori vibrante si a purtat o rochie midi bleumarin, in stilul anilor '50, cu guler nasturi si curea asortata. Ea a optat pentru un machiaj simplu si cercei delicati si a incercat sa isi ascunda chipul sub o pereche de ochelari de soare. Pe tot parcursul  evenimentului a schimbat impresii cu cei doi copii ai sai si a imbratisat-o pe Gabriella, dar nu a interactionat prea mult cu Albert de Monaco.

Specialista in culori, Lee Chambers are convingerea ca Charlene a renuntat la nunantele calde si opteaza pentru cele reci pentru ca astea ii confera o doza de putere si o fac stapana pe situatie, ea find de fapt in cautarea echilibrului din vremurile bune. „Prin aceste nuante, comunicam, de asemenea, lumii din jurul nostru ca luam lucrurile mai incet si avem nevoie de putin spatiu pentru a respira. Poate fi un semn si ca are nevoie de stabilitate si siguranta, dar ca in prezent traverseaza o perioada dificila din viata”.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Charlene si sotul ei, Albert de Monaco, au fost rar vazuti impreuna de cand Printesa a petrecut aproximativ 10 luni in Africa de Sud anul trecut, dupa ce a contractat o infectie grava a sinusurilor in timpul unei calatorii. Boala a facut-o sa se interneze in spital si astfel a ratat intoarcerea la Monaco . Dupa ce s-a intors in principat in noiembrie anul trecut, Charlene a plecat aproape imediat in Elvetia, pentru a primi tratament pentru „epuizare”.

Articole din aceeasi categorie