13.05.2022
Ce spune Lily-Rose despre acuzatiile pe care Amber Heard i le-a adus lui Johnny Depp. Tanara are o relatie foarte apropiata cu tatal ei

Johnny Depp este in centrul atentiei de cand a inceput procesul pe care i l-a intentat fostei sale sotii, Amber Heard, pe care o acuza de defaimare. In acelasi timp, insa, in atentia presei au intrat si cei doi copii ai lui, Lily-Rose, in varsta de 22 de ani si Jack, de 20 de ani.

In ciuda faptului ca Lily-Rose ii calca pe urme tatalui sau in ceea ce priveste cariera, aceasta a vorbit rareori despre acesta. La fel s-a intamplat si de cealalta parte, intrucat Depp nu prea vorbeste despre copiii sai in interviuri.

In aceasta perioada tensionata, in care se vorbeste foarte mult despre declaratiile facute de Johnny Depp si de Amber Heard in timpul procesului, toata lumea se intreaba ce parere are Lily-Rose despre aceste declaratii.

Desi n-a vorbit deloc direct despre acuzatiile pe care Amber i le aduce tatalui ei, Lily-Rose a sarit in apararea actorului intr-o postare pe Instagram, in 2016, imediat dupa ce fosta sotie a lansat acele acuzatii dure. Ea a sters, insa, ulterior mesajul postat.

De ce Britney Spears adora sa pozeze nud? Apropiatii vedetei au spus lucrurilor pe nume

„Tatal meu este cel mai dragut, cel mai iubitor. Nu a fost decat un tata minunat pentru mine si pentru fratele meu si toti cei care il cunosc stiu asta.”, scria ea atunci in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de tatal ei, potrivit Hello Magazine.

Totodata, de-a lungul timpului, relatia dintre Johnny Depp si fiica lui, Lily-Rose, a ramas puternica. Mai mult de atat, la inceputul procesului, actorul a sustinut ca ”trebuie sa lamureasca lucrurile de dragul copiilor sai, Lily-Rose si Jack.

Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit in februarie 2015, avand parte de o petrecere intima pe o insula privata din Bahamas. In timpul procesului care are loc in Fairfax, Virginia, actorul si-a amintit ca fiica lui cea mare Lily-Rose, in varsta de 22 de ani, pe care o are din fosta casnicie cu Vanessa Paradis, nu a fost prezenta la evenimentul care a avut aproximativ 20 pana la 25 de invitati. 

Scandal intre Hailey Bieber si Selena Gomez! Vezi motivul pentru care artista si-a cerut scuze public: „Nu am avut intentii rele...”

„Fiica mea, Lily-Rose, nu a venit la nunta. Ea si doamna Heard nu au fost in relatii deosebit de grozave din mai multe motive”, a declarat Johnny Depp, continuand sa povesteasca faptul ca in timpul petrecerii de nunta, Amber si prietenii ei au consumat subtante interzise dintr-o „punga comuna de MDMA” si ca exista chiar si o activitate special creata pentru nunta care se numea „Cina, dans si droguri”. Actorul a marturisit ca in tot acest timp el a fumat „medicamentul preferat”, adica marijuana si ca a stat cat mai departe de prietenii acesteia. 

Mai mult, unul dintre motivele pentru care Lily-Rose nu s-a inteles cu Amber a fost faptul ca Depp si fosta lui sotie nu au avut un acord prenuptial si o discutie despre o posibila despartire a pornit o disputa intre cele doua femei. 

Articole din aceeasi categorie