23.06.2022
Kendall Jenner si Devin Booker s-au despartit? Afla ce informatii detine presa straina - FOTO

Kendall Jenner si Devin Booker s-au despartit dupa ce au realizat ca trebuie sa mearga pe drumuri diferite. 

De luni de zile, fanii cuplului au speculat ca Kendall Jenner si Devin Booker ar putea fi casatoriti in secret. Ciclul zvonurilor s-a indreptat acum insa in directia opusa: se pare ca cuplul s-a despartit dupa mai bine de doi ani de relatie.

Katy Rain revine cu un nou stil melodic! Vezi cum suna melodia si textul inspirat de barbatii dependeti de telefon, dar si cum arata portretul barbatului ideal pentru ea - VIDEO

Kendall Jenner & Devin Booker Split After 2 Years Of Dating – Hollywood Life

Entertainment Tonight a raportat ca, potrivit unor surse anonime, cei doi s-au despartit pentru ca „nu sunt pe aceeasi unda”. Niciunul nu a confirmat zvonul de pe retelele de socializare, unde sunt adesea foarte discreti cu privire la relatia lor.

Kendall Jenner and Devin Booker Split: Relive Their Love Story - E! Online

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

Devin Booker si Kendall Jenner inca se urmaresc pe Instagram

Booker, care a facut parte din „cercul intern” al familiei Kardashian din octombrie 2020 , s-a numarat si printre cei peste 5 milioane de utilizatori care au apreciat ultima postare a lui Jenner pe platforma. Nu numai ca se urmaresc in continuare, dar pe Instagram din 22 iunie, el urmareste si compania ei 818 Tequila.

Luna trecuta, Booker a fost impreuna cu Kendall Jenner la nunta surorii ei, Kourtney Kardashian, in Italia . 

Kendall Jenner Shared Rare PDA Moment With Devin Booker While Wearing a  Sheer LBD
Articole din aceeasi categorie