28.10.2022
Johy Davis - noi detalii despre incidentul neplacut produs recent! Tanarul a fost luat la pumni in mall-ul capitalei. Afla care este motivul - VIDEO

Ieri, Johy Davis a aparut pe pagina sa de Instagram cu vesti proaste pentru urmaritorii sai. Interpretul a afirmat ca a fost batut de paznicii de la mall-ul din capitala. Iar putin mai tarziu, tanarul a venit cu mai multe detalii despre acest caz. Vezi mai jos care a fost motivul certii. 

Totul s-a intamplat in noaptea de 28 octombrie, cand Johy Davis se afla la mall-ul din capitala impreuna cu prietenii sai. 

Tot mai stilata! Maia Sandu, tinuta impecabila si pantofi cu toc de peste 10 centimetri. Vezi cum a aparut presedintele la cea mai recenta intalnire oficiala - FOTO

Dupa ce a reusit sa se odihneasca si sa isi recapete puterile, Johy a aparut pe retelele sociale, unde a povestit ce s-a intamplat de fapt in acea noapte. „Am fost la mall cu niste prieteni, am stat la masa, am servit”. 

Cert este faptul ca la ora 22:00 mall-ul se inchide. In acel timp, tanarul a iesit afara pentru a-l intampina pe soferul „treaz”, care a venit pentru a-l duce acasa pe Johy. „Nu ni s-a permis sa intram inapoi in mall, caci el deja era inchis. Dar masina mea a ramas acolo, in parcare. Si iata din cauza ca paza nu mi-a permis sa intru inapoi in mall, s-a inceput o cearta si dupa nu am mai inteles ce s-a intamplat”. 

Sofer cu actele in regula! Cleopatra Stratan si-a luat permisul de conducere. Ce mesaj a publicat artista in mediul online

Potrivit interpretului, ei au inceput sa se loveasca reciproc, in urma caruia Johy are ochiul vanat, iar genunchiul sau sangera. Si paznicul a avut de suferit. Tanarul a mentionat ca acesta avea o taietura la mana. La fata locului s-a apropiat imediat politia. „Am mers la inspectoratul de politie, unde am scris cerere. Apoi a venit ambulanta si m-a luat”. 

Dupa spusele lui Johy, aceasta este prima data cand se trezeste in astfel de peripetii. „Cred ca e prima si ultima data”. 

„Am simtit ca nu trebuie sa merg acolo. Mai bine mergeam in alta parte”, a afirmat Johy Davis. 

Ochiul interpretului este acum vanat, in primele clipe acesta a mentionat ca nici nu-l putea tine deschis. „Marti am o filmare, nu stiu ce am sa fac”. 

Johy a mentionat ca el este o persoana foarte calma de obicei si nu este genul de om care va incepe o cearta. „Eu categoric niciodata nu ma ating de nimeni, sunt foarte cuminte in general, mai ales in public. Nu sar niciodata la bataie, insa daca ma atingi, eu dau inapoi”. 

Acestea a mentionat ca si pana in prezent nu-si poate reveni si nu isi poate da seama de ce lucrurile s-au intamplat intr-un astfel de mod. „Dupa ce am fost la politie, la spital, am fost sa-mi iau masina. Am sunat un prieten si l-am rugat sa mearga cu mine”. 

Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

Potrivit tanarului, acesta a discutat cu paznicul si, se pare ca s-au si impacat. 

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie