28.10.2022
Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

Acum cateva ore, Johy Davis a aparut pe pagina sa de Instagram cu vesti proaste pentru urmaritorii sai. Interpretul a afirmat ca a fost batut de paznicii de la mall-ul din capitala.

Totul s-a intamplat in noaptea de 28 octombrie:„Am fost lovit de ofiterii de la mall. Am un ochi vanat, care practic nu se deschide”.

Imagini de arhiva! Fiica Marinei Carnat, Manuella, a publicat cateva fotografii cu mama sa din tinerete: „Parca e dintr-un film” - FOTO

Interpretul a publicat o serie de InstaStories-uri, in care se vede ca el are ochiul vanat, dar si genunchiul ranit.

Interpretul a fost transportat la spitalul de urgenta din capitala, unde a fost examinat de medici. Acestia i-au prelucrat genunchiul, care sangera si i-au verificat starea ochiului care a fost lovit. 

„Doctorii examineaza toate circumstantele, pe langa asta avem toate cecurile si vom vedea cu ce se va termina tot”, a spus Johy. 

A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

De ziua sa de nastere este obosita, dar fericita! Ce mesaj a publicat Nelly Ciobanu in mediul online cu ocazia implinirii a 48 de ani

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie