28.10.2022
A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Ieri, Tatiana Koberidze a implinit 30 de ani. In acest an, aceasta a mentionat ca nu-si doreste petreceri mari, cu multi oaspeti. Asa ca, a luat decizia de a merge intr-o calatorie neobisnuita alaturi de sotul sau, Serghei. Vezi mai jos cum si unde si-a sarbatorit bloggerita ziua de nastere. 

Acum cateva zile, Tatiana Koberidze a mers impreuna cu sotul sau in Zanzibar, unde s-au bucurat de soare, plaja si liniste. Pentru ziua sa de nastere, bloggerita a ales insa o alta destinatie, mult mai exotica si mai neobisnuita. 

Influencerita a optat pentru o calatorie care ii aduce aminte de unul dintre preferatele sale desene animate - „The Lion King”. Asadar, impreuna cu sotul sau, ea a mers in parcul Ngorongoro din Tanzania. „Vom fi doua zile in safari. Doar uitati-va cate animale sunt aici”. 

Catalin Ungureanu - despre „Terapia pumnului in moaca”. Scriitorul a lansat un nou roman autobiografic in care vorbeste despre procesul transformator al personajului sau - VIDEO

Pentru aceasta mini calatorie, influencerita a optat pentru o rochie cu print leopard, cu un decolteu adanc.

Potrivit Tatianei, ea a ramas fara cuvinte de la cele vazute in acest parc. „Nici nu stiu cu ce sa incep... Pur si simplu multumesc pentru tot ce se intampla acum”. 

Dupa safari, Tatiana impreuna cu Serghei au mers intr-o satuc al unui trib african, unde si-au petrecut noaptea. 

Bloggerita a avut parte si de o surpriza dulce. Aceasta a fost felicitata cu un tort de culoarea neagra, pe care scria: „La multi ani, Tatiana” si care avea doua lumanari. 

„Nu credeam ca voi plange in aceasta zi... Sunt atat de impresionata de toti acesti oameni... De aceasta calatorie. Am chibzuit mult si am inteles ca vreau sa fac ceva pentru aceasta lume, vreau sa las ceva in urma mea”, a mentionat Tatiana intr-un InstaStories. 

Au trecut prin multe peripetii, insa au reusit sa devina campioni mondiali! Afla de la antrenorul Oleg Sclifos cum au ajuns luptatorii sai sa obtina victorie - VIDEO

De asemenea, pe pagina sa de Instagram, Tatiana Koberidze a publicat un filmulet in care o vedem cum spune tare „Hakuna Matata” si danseaza alaturi de niste tineri locali. In clip, bloggerita apare intr-o rochie rosie, care se potriveste cu tinutele prietenilor sai. In descrierea videoclipului, influencerita a scris in mesaj lung si emotionant. 

„Ma avant in ai mei 30 de ani cu pozitiv, dansuri si implinire sufleteasca! Nu stiu cine a spus ca 30 de ani este o varsta deja matura. Nu-i ascultati, nu este corect. Imi doresc ca acest an sa se desfasoare sub sloganul „Hakuna Matata!”. Vesel, neobisnuit, fara griji, doar daca sunt placute. Voi scrie despre realizarile in acest an inainte de Revelion, iar astazi vreau doar sa-mi doresc ca niciodata, pentru nimic si in ciuda tuturor sa nu ma pierd pe mine insumi! Nu vreau sa schimb nimic, vreau sa mentin. Sa-mi mentin bunatatea, receptivitatea si, in acelasi timp, capacitatea de a ma putea apara, de a spune „Nu” si de a-mi lua cu usurinta ramas bun de la cineva sau ceva. Sa-mi mentin sarguinta si capacitatea de a trai frumos, vazand frumosul in orice. Sa-mi mentin pozitia ferma, principiile, neinfricarea in fata celor care nu ma plac si sinceritatea, capacitatea de a-i inspira si a-i uni pe alti oameni. Fie ca tot ce imi doresc la 30 de ani sa se implineasca”, a scris Tatiana Koberidze. 

Se pare ca aceasta zi de nastere, bloggerita nu o va uita niciodata. Aceasta a avut parte de o multime de emotii pozitive, experiente si trairi noi, unice. 

Esti stresat si ai anxietate? Afla de la psihoterapeutul Lilia Dubita cele mai efective modalitati prin care poti combate aceste stari, sambata la iSanatate - VIDEO

La multi ani, Tatiana Koberidze! 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 161 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii.

„Frumoasa atat la chip, cat si la suflet!” Xenia Deli a implinit 33 de ani! Vezi cum si-a inceput modelul aceasta zi speciala - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie