28.10.2022
Sofer cu actele in regula! Cleopatra Stratan si-a luat permisul de conducere. Ce mesaj a publicat artista in mediul online

Cleopatra Stratan a obtinut permisul de conducere si a impartasit vestea cu fanii de pe web.

Cleopatra Stratan este in culmea fericirii. Artista a obtinut astazi permisul de conducere si a impartasit marea veste cu fanii de pe retelele de socializare. Cu un zambet larg si plin de entuziasm, cantareata a transmis pe Instagram ca de astazi este oficial soferita.

Cleopatra Stratan a luat permisul auto

Vedeta pare sa le aiba pe toate, de la o casnicie fericita, la o cariera de succes. Acum, Cleopatra Stratan este si sofer cu acte in regula, artista impartasind reusita ei cu fanii de pe Instagram. Cantareata a postat o fotografie alaturi de instructorul ei auto, langa masina pe care a facut scoala. Fanii au fost incantati de reusita cantaretei si au felicitat-o din plin.

„Am luat permisul! De astazi sunt soferita!”, a fost mesajul transmis de Cleopatra Stratan pe Instagram.

WOW! Disney a filmat pentru prima data un desen animat despre o eroina plus size. Trailerul este deja disponibil in mediul online - VIDEO

In urma cu cateva saptamani, Cleopatra Stratan a implinit 20 de ani. Artista a celebrat aniversarea sa la Paris, alaturi de sotul ei, Edward Sanda. Cei doi au profitat de aceasta ocazie pentru a sarbatori ziua de nastere a cantaretei.

Edward Sanda i-a facut sotiei sale, Cleopatra Stratan, o frumoasa declaratie de dragoste cu ocazia zilei de nastere a artistei. Aceasta s-a bucurat de urarile din partea celor dragi si de surprizele pe care le-a primit inca de la primele ore.

„La multi aaaaani, iubirea mea unica si talentata! Te iubesc!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

Plecarea la Paris a fost o dorinta foarte mare a Cleopatrei, care este fascinata de frumusetile Frantei. Inainte de a implini 20 de ani, sotia lui Edward Sanda vorbea despre planurile si dorintele pe care le avea pentru aniversarea sa, dar care erau incerte din cauza programului incarcat.

Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

„Ne dorim foarte mult sa plecam din nou la Paris, urmeaza sa implinesc 20 de ani in octombrie. Fac si eu doua decenii si vreau sa mergem la Paris din nou. Mi-a placut foarte mult Parisul si vreau sa il vizitez din nou. A ramas un loc special pentru mine. Pe langa asta, nu stim daca o sa mai apucam pana la finalul anului sa mai mergem intr-o vacanta. Pregatim multe proiecte si cadouri pentru urmaritorii nostri, muzicale, bineinteles. Urmeaza sa lansam ceva nou in colectia noastra de haine. Urmeaza sa lansam piese.”, a spus Cleopatra Stratan intr-un interviu pentru Ego.ro.

Articole din aceeasi categorie