28.10.2022
De ziua sa de nastere este obosita, dar fericita! Ce mesaj a publicat Nelly Ciobanu in mediul online cu ocazia implinirii a 48 de ani

Nelly Ciobanu s-a nascut la data de 28 octombrie 1974, iar astazi a implinit frumoasa varsta de 48 de ani.

Cu aceasta ocazia, interpreta a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj in care a vorbit despre emotiile pe care le are in aceasta zi.

 „E ora 02 si 14, sunt in drum spre casa, obosita dupa o zi grea de munca, dar fericita. Bine ai venit 28 octombrie, bine ai venit toamna mea frumoasa. Iti multumesc ca-mi strangi toti anii mei intr-un buchet atat de minunat. Va cuprind.”, a spus artista.

Un desert special creat pentru barbati poate fi savurat intr-un restaurant din Chisinau! Vezi cum arata acesta, dar si ce se intampla daca gusta o femeie - VIDEO

Postarea interpretei a adunat intr-un timp foarte scurt sute de aprecieri pe facebook, dar si o multime de mesaje de felicitare din partea fanilor sai: „La multi ani, scumpa mea. Sa ne bucuri si mai departe cu cantecele tale frumoase si vocea minunata. Sa fii sanatoasa. Te cuprind .”, „La multi ani draga, Nelly Ciobanu! Sa traiesti frumos si bine!”, „La multi ani cu sanatate si succese, regina muzicii usoare!”.

Nelea Ciobanu-Margineanu, cunoscuta ca Nelly Ciobanu s-a nascut pe data de 28 octombrie 1974 in satul Cania, raionul Cantemir, Republica Moldova. Este o cantareata de muzica usoara. La data de 14 februarie 2009 a fost aleasa de catre juriul de specialitate si de televoting sa reprezinte tara noatra la Concursul Muzical Eurovision 2009 cu piesa Hora din Moldova.

Mesajele transmise de Paula Seling dupa aparitia stirii ca ar fi divortat in secret

Pe 14 mai 2009 a participat la semifinala a doua a concursului, calificandu-se in marea finala de pe 16 mai unde a ocupat locul 14.

In 2011 Nelly a devenit artista a poporului.

Catalin Ungureanu - despre „Terapia pumnului in moaca”. Scriitorul a lansat un nou roman autobiografic in care vorbeste despre procesul transformator al personajului sau - VIDEO

Articole din aceeasi categorie