28.10.2022
Imagini de arhiva! Fiica Marinei Carnat, Manuella, a publicat cateva fotografii cu mama sa din tinerete: „Parca e dintr-un film” - FOTO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii si dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Aceasta impartaseste zilnic cu urmaritorii sai activitatea sa de parinte si sfaturi de parenting.

Recent, cea mai mare fiica a sa, Manuella care are si ea un cont activ pe Instagram, a publicat cateva poze cu Marina care nu au mai fost postate anterior in social media.

„Pozele mele preferate cu mami din tineretea ei. Parca e scoasa dintr-un film.”, a scris Manuella din Descrierea imaginilor.

In postare s-au regasit imagini rare cu Marina din calatoriile sale, de la facultate, din perioada in care era intr-o relatie cu Teodor, dar si de la nunta sa cu acesta.

Un desert special creat pentru barbati poate fi savurat intr-un restaurant din Chisinau! Vezi cum arata acesta, dar si ce se intampla daca gusta o femeie - VIDEO

Dupa cum se poate observa, atunci bloggerita era la fel de frumoasa ca in prezent. Aceasta purta parul cret si se imbraca stilat pentru perioada respectiva.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia si relatia sanatoasa de cuplu. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 209 mii de urmaritori. 

Catalin Ungureanu - despre „Terapia pumnului in moaca”. Scriitorul a lansat un nou roman autobiografic in care vorbeste despre procesul transformator al personajului sau - VIDEO

Articole din aceeasi categorie