18.07.2022
Relatiile lui Elon Musk. Cine sunt femeile care i-au influentat viata miliardarului

Relatiile lui Elon Musk au fost intotdeauna in atentia presei internationale. De-a lungul timpului miliardarul a trait cateva povesti de dragoste memorabile. Chiar daca au exista multe suisuri si coborasuri, Musk se poate mandri ca avut alaturi unele dintre cele mai frumoase si mai inteligente femei. 

Relatiile lui Elon Musk nu au rezistat testului timpului. Cu cat acest a devenit mai ocupat, cu atat timpul dintre partenerele de viata s-a scurtat. Se pare ca programul acestuia a devenit un impediment in a avea parte de o relatie stabila si de lunga durata. 

Relatiile lui Elon Musk

Chiar daca relatiile lui Elon Musk nu au fost de lunga durata, miliardarul a  reusit sa faca multe femei fericite. Acesta are in prezent noua copii si se bucura de timpul pe care il poate petrece in rolul de tata. atunci cand are timp liber il petrece cu copii sai. Hai sa aflam impreuna care au fost cele mai importante relatii pe care Elon Musk le-a avut de-a lungul anilor.

Justine Musk

Elon Musk si scriitoarea Justine Wilson s-au intalnit la sfarsitul anilor 90 la Universitatea din Ontario, Canada. Conform declaratiilor pe care scriitoare le-a facut in anul 2009, Musk a invitat-o pe aceasta la inghetata. Desi aceasta a acceptat, ulterior s-a razgandit si i-a lasa miliardarului un biletel pe usa de la camera de camin in care ii explica de ce nu mai poate ajunge la intalnire.

Justine Musk alaturi de actorul Jason Merritt pozand impreuna pe covorul rosu

Insa Musk nu s-a lasat descurajat, iar in aceeasi seara a aparut la usa viitoarei sale sotii cu doua cornete de inghetata. Dupa o relatie cu multe suisuri si coborasuri, Elon si Justine s-au casatorit in anul 2000. Cei doi au impreuna cinci copii, o pereche de gemeni si tripleti. Casnicia lor a durat opt ani. In anul 2008 au anuntat ca divorteaza si merg pe drumuri separate.

Talulah Riley

In anul in care s-a despartit de fosta sotie, Musk a intalnit-o pe Talulah Riley intr-un bar din Londra, scriu sursele internationale. Cei doi s-au apropiat rapid unul de celalalt si au descoperit ca au multe lucruri in comun. Relatia lor a avansat foarte rapid.

Musk si Talulah s-au casatorit in anul 2010, la doar doi ani dupa ce s-au intalnit prima data. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult. In anul 2012 cuplul a decis sa divorteze.

Elon Musk alaturi de Talulah Riley in timp ce pozeaza impreuna pe covorul rosu

La acel moment Musk a postat un mesaj prin care isi exprima dragostea pentru fosta sotie: ”Au fost patru ani extraordinari. Am sa te iubesc intotdeauna. Intr-o zi vei face pe cineva foarte fericit”.

Despartirea celor doi nu a durat foarte mult, iar in anul 2013 au decis sa se casatoreasca din nou. In cele din urma au divortat definitiv in anul 2016.

Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Amber Heard

Dupa divortul de Talulah a urmat o alta relatie plina de suisuri si coborasuri. Desi nu exista informatii clare privind relatia lor, se crede ca Musk si Amber Heard au fost impreuna din anul 2016 pana in anul 2017. Se pare ca cei doi s-ar fi intalnit pe platourile de filmare ale productiei Machete Kills in anul 2013. Din acel moment au avut o prietenie de lunga durata si au decis sa aiba o relatie aba trei ani mai tarziu.

Elon Musk alaturi de Amber Heard la o intalnire romantica

Musk si Amber Heard au fost impreuna din anul 2016 pana in anul 2017 / Profimedia Images

Despartirea din anul 2017 ar fi avut loc din cauza programului aglomerat pe care amandoi il aveau la acel moment. Musk a fost cel care a explicat decizia de a merge pe drumuri separate. Miliardarul a explicat ca va ramane prieten foarte bun cu Amber si ii va purta o dragoste aparte intotdeauna. Se pare ca fosta sotie a lui Johnny Depp se afla pe lista relatiile speciale ale lui Elon Musk.

Grimes

Musk nu a rezistat foarte mult timp singur si a inceput a noua relatie. In anul 2018 acesta a cunoscut-o pe Grimes. Se pare ca cei doi au inceput sa vorbeasca dupa ce Grimes a facut o gluma despre inteligenta artificiala, iar Musk i-a da imediat un mesaj pe retelele sociale. Zvonurile privind o posibila relatie abia au inceput sa circule atunci cand ei doi si-au facut deja debutul pe covorul rosu la Met Gala.

Elon Musk la costum alb si fosta lui iubita Grimes la Met Gala 2020

Relatia lor a durat aproape doi ani, iar in 2020 s-a zvonit ca s-ar fi despartit. Acest zvon a inceput sa circule dupa ce Musk nu si-a mai urmarit partenera pe retelele sociale. Insa cei doi au spulberat orice stire falsa atunci cand au anuntat venirea pe lume a primului lor copil, Grimes si Musk au impreuna un baietel pe nume X AE A-XII. Cuplul s-a despartit in mod oficial in luna septembrie a anului 2021.

Cateva luni mai tarziu, in decembrie, acestia au adus pe lume al doilea copil, de data aceasta o fetita. Cei doi o alinta pe micuta Y. Fetita a fost nascuta cu ajutorul unei mame surogat. Musk si Grimes au tinut acest lcuru secret pana in luna martie a anului 2022.

Drake a fost arestat in Suedia pentru consum de droguri - FOTO

Natasha Bassett

Relatiile lui Elon Musk au fost intotdeauna in atentia presei internationale. Dupa despartirea de Grimes, miliardarul si-a gasit alinarea in bratele altei vedete. Acesta a fost surprins alaturi de actrita Natasha Bassett. Conform surselor apropiate ale miliardarului, cei doi se intalnesc deja de cateva luni, dar au preferat sa tina acest lucru secret.

Natasha Bassett intr-o rochie verde in timp ce se plimba de mana cu miliardarul si fondatorul Tesla, fiind una din femeile de pe lista cu relatiile lui Elon Musk

Natasha Bassett si Elon Musk au fost surprinsi in ipostaze tandre / Profimedia Images

Alte surse spun ca cei doi ar fi fost intr-o relatie de ani de zile, doar ca nu au reusit sa o mentina tot timpul. In ciuda zvonurilor care circula in mediul online, Natasha si Musk nu au vrut sa comenteze lucrurile si au preferat sa se bucure in continuare de timpul pe care il petrec impreuna.

Shivon Zilis

Cele mai recente informatii privind relatiile lui Elon Musk spun ca acesta ar fi avut o legatura amoroasa cu Shivon Zilis. Se pare ca Zilis ar fi angajata la una din companiile fondate de miliardar. Shivon este considerata a fi cu adevarat brilianta cand vine vorba de dezvoltarea si studiul inteligentei artificiale.

Stirile potrivit carora Musk si Zilis ar avea o legatura unul cu celalalt au inceput sa circule la inceputul lunii iulie. Se pare ca cei doi au adus pe lume gemeni in luna noiembrie a anului 2021.

Shivon Zilis este una din femeile care sunt incluse pe lista cu relatiile lui Elon Musk

Cele mai recente informatii privind relatiile lui Elon Musk spun ca acesta ar fi avut o legatura amoroasa cu Shivon Zilis / Profimedia Images

Se pare ca informatiile au aparut dupa ce acestia au depus acte prin care isi doreau ca numele copiilor sa fie schimbate, astfel incat gemenii sa aiba numele de familie al tatalui lor si ca contina numele de familie al mamei lor ca parte din al doilea nume.

Musk a declarat ca ”face tot posibilul pentru a ajuta la criza subpopulatiei”. Miliardarul a declarat in mai multe interviuri ca isi doreste sa aiba cat mai multi copii. Pana in prezent acesta are noua copii.

Articole din aceeasi categorie