18.07.2022
Johnny Depp iubeste din nou? Vezi alaturi de cine a fost surprins de paparazzi actorul: „Nu seamana deloc cu Amber” - FOTO

Johnny Depp a revenit in sfarsit la cariera sa, accepta noi proiecte, inregistreaza un album muzical si da concerte. Cu toate acestea fanii sunt interesati mai mult de viata lui persoanala.

Recent, Johnny Depp a vizitat un festival de jazz din Italia. Paparazzii l-au surprins pe actor alaturi de o tanara roscata, al carei nume este inca necunoscut. Imaginile cu cei doi au fost publicate pe site-ul revistei Daily Mail.

Dupa ce fanii lui Depp au vazut fotografiile, au inceput sa discute despre posibila relatie de dragoste dintre cei doi. „Fata tanara, draguta si atragatoare. Succes Johnny”, „Pare a fi o fata amabila si draguta. Nu seamana deloc cu Amber”, „Nu pot sa cred ca acesta este noua lui iubita”, au scris internautii.

Nicole Scherzinger a fost ceruta pentru prima data in casatorie! Vezi ce spune presa internationala despre marele eveniment - FOTO

Depp a avut o viata amoroasa intens discutata in presa. In 1985, Johnny, care visa la o cariera in domeniul muzicii rock, a cerut-o in casatorie pe Lori Ann, in varsta de 26 de ani. Cuplul a divortat doi ani mai tarziu. De asemenea, a doua casatorie a actorului nu a durat mult si s-a incheiat cu scandal. Actorul de la Hollywood si Amber Heard s-au casatorit in 2015, iar in 2017 cuplul deja a divortat. 

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

Johnny Depp este un actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. A castigat Globul de Aur si premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a iesit in evidenta in anii 1981, odata cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescentilor. 

Articole din aceeasi categorie