31.08.2022
Sharon Stone, parasita de iubitul tinerel pentru un motiv bizar

Sharon Stone a dezvaluit ca a fost abandonata de un iubit mai tanar dupa ce a refuzat sa isi faca injectii cu botox.

Actrita care apare pe coperta Vogue Arabia a dezvaluit ca a avut recent o relatie cu un barbat mai tanar care a renuntat la ea pentru ca a refuzat sa faca injectii pentru stergerea ridurilor. Dupa ce iubitul tinerel a intrebat –o daca a folosit Botox, actrita din „Basic Instinct”, in varsta de 64 de ani, a avut un singur raspuns.: „Probabil ar fi foarte bine pentru ego-ul tau si al meu daca as face-o.

Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

L-am mai vazut o data dupa aceea si apoi nu a mai fost interesat sa ma vada”, a spus Stone pentru revista. „Daca nu crezi ca sunt mai mult decat atat, te rog sa-ti gasesti drumul spre iesire”.

Sharon nu a dezvaluit cine a fost fostul iubit care a parasit-o. Ultima ei relatie cunoscuta a fost cu rapperul RMR, in varsta de 26 de ani, iar in iunie anul trecut au aparut zvonuri ca acestia se „intalnesc de cateva luni”. 

Cei doi nu au vorbit vorbit public despre relatia lor si nu se stie daca sunt inca impreuna sau daca s-au despartit. 

Detaliind motivele pentru care a renuntat la imbunatatirile cosmetice, ea a explicat ca si-a reevaluat atitudinea dupa ce a suferit un anevrism in 2001 care aproape a ucis-o si a avut nevoie de  o interventie chirurgicala de sapte ore si un proces de recuperare indelungat. 

Saptamana de miere s-a terminat! Ce se intampla cu Jennifer Lopez si Ben Affleck

„Au fost perioade in trecut cand am facut Botox si filler si alte lucruri, apoi am avut acest accident vascular cerebral masiv si o hemoragie cerebrala de noua zile si a trebuit sa fac peste 300 de injectii cu Botox”.

Experienta care i-a schimbat viata a facut-o sa vada cu alti ochi operatiile estetice, care s-au transformat din „lux dragut intr-un fel de nevoie neurologica si dureroasa”.

Totusi, desi e hotarata sa nu se conformeze normelor de la Hollywood si sa apeleze la operatii, ea crede ca dupa 45 de ani, „femeile devin invizibile” intr-o lume guvernata de varsta si sexism. 

De curand, actrita a distribuit pe Instagram o poza in care face topless.

Articole din aceeasi categorie