31.08.2022
Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit. Motivul pentru care nu mai sunt impreuna

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit dupa 5 ani de relatie. Desi toata lumea spunea ca Leo si-a “gasit aleasa”, cei doi nu s-au mai inteles si au ales sa mearga pe drumuri separate.

Actorul in varsta de 47 de ani si modelul in varsta de 25 au luat aceasta decizie vara asta, fara sa faca mare tam-tam. Presa de scandal din strainatate a profitat de moment sa le readuca aminte cititorilor ca DiCaprio nu a iesit niciodata cu femei mai in varsta de 25 de ani :)

Surse apropiate actorului au mentionat ca relatia dintre el si Camila s-a racit in ultima vreme. “S-au despartit vara asta. Nu exista resentimente. Asta a fost practic concluzia naturala”.

Sarbatoare in familia bloggeritei Ana Irina! Vezi ce petrecere de neuitat a avut fata acesteia, Crina - FOTO/VIDEO

Desi si-au inceput relatia in 2017, cand Camila avea 20 de ani, actorului i-a fost prezentata in 2008, pe cand avea numai 12, de catre marele Al Pacino. Pacino a avut o relatie de ani de zile cu mama Camilei.

Relatia dintre Leo si Camila parea diferita de cele pe care actorul le-a avut inainte. Paparazzii ii surprindeau mereu in ipostaze tandre, fiind celebre imaginile cu ei sarutandu-se in valurile marii. Insa, in lumina reflectoarelor, au preferat sa nu apara impreuna. Desi veneau pe covorul rosu la acelasi eveniment, o faceau separat.

In momentul in care au aparut impreuna in public la Premiile Oscar, fanii si-au dat seama ca lucrurile sunt serioase si ca poate Leo si-a gasit in sfarsit aleasa. Nu a fost sa fie nici de data asta…

Articole din aceeasi categorie