30.08.2022
Sarbatoare in familia bloggeritei Ana Irina! Vezi ce petrecere de neuitat a avut fata acesteia, Crina - FOTO/VIDEO

Recent, fiica Anei Irina Petrea a implinit 10 ani. Cu aceasta ocazie, bloggerita impreuna cu sotul sau i-au organizat Crinei o petrecere de neutat la piscina.

„La multi ani, fetita mea. Sa fii fericita si mereu inconjurata de oameni luminosi, iubitori, cu zambete sincere.”, a scris Ana Irina in descrierea unui video cu cele mai memorabile momentele de la eveniment.

Masina Printesei Diana a fost scoasa la licitatie! Vezi cum arata automobilul si pentru ce suma de bani a fost vandut - FOTO

Fiica bloggeritei a avut parte de baloane roz si azurii, de cadouri, dar si de un tort rafinat la aniversarea celor 10 ani. 

De asemenea, aceasta zi de nastere a fost mai deosebita decat de obicei deoarece a fost vreme frumoasa afara. „Cred ca e al doilea, maxim al treilea an din 10 in care de ziua Crinei a fost cald si soare.”, a povestit bloggerita pe Instagram.

Ana Irina este o cunoscuta bloggerita din Republica Moldova care are o comunitate de peste 80 de mii de abonati pe pagina sa de Instagram. 

Olga Verbitchi - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata interpreta in primii ani de viata - FOTO

Ea si Mihai Petrea, impreuna cu cei doi copii ai lor, formeaza o familie de invidiat, iar dovada sunt postarile dragute de pe retelele de socializare. Fac o echipa de nota 10 impreuna si adora sa calatoreasca in toata lumea. 

Anastasia Iacub - imagini adorabile cu fiica sa! Miss Moldova 2015 a mers intr-o vacanta in Grecia: „Cum am trait eu fara tine?” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie