12.05.2022
Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

Tina Karol a zburat la Tokyo, unde urmeaza sa evolueze in cadrul unui concert. Pe langa spectacolul de caritate, ea urmeaza sa se intalneasca cu mai multi oficiali si diplomati din Japonia.

La aeroport, Tina Karol a fost intampinata de omul de afaceri si miliardarul japonez Hiroshi Mikitani. Acesta i-a daruit artistei un buchet de floarea soarelui.

Pe 25 februarie 2022, in a doua zi a razboiului, Mikitani, care detine popularul messenger Viber, a donat 8,7 milioane de dolari Ucrainei.

„Sunt extrem de recunoscatoare marelui prieten al Ucrainei, filantropului Hiroshi Mikitana pentru ca sprijina Ucraina!”, a scris Tina Karol in mediul online.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Pentru vizita, cantareata a ales sa poarte un tricou alb tricotat ce are imprimat pe el o inima albastra si galbena.

Reamintim, mai devreme, pe stadionul din Elvetia, Tina Karol a interpretat imnul national al Ucrainei in timpul unui meci caritabil dintre Dinamo si Basel.

Este sanatos sa mananci frigarui? Nutritionistul Sergiu Munteanu iti spune ce carne trebuie sa alegi si care este cantitatea potrivita pe care o poti consuma: „In gambele si aripile de gaina principala problema este pielea” - VIDEO

Tina Karol este o cantareata din Ucraina. Si-a reprezentat tara la editia din 2006 a concursului Eurovision, cu cantecul Show Me Your Love, luand locul 7 in prima semifinala cu 146 puncte si apoi tot locul 7 cu 145, calificand automat Ucraina pentru Eurovision 2007.

Articole din aceeasi categorie