12.05.2022
Solista trupei „VIA Gra”, Uliana Sinetskaya, isi doreste sa obtina un pasaport ucrainean. Iubitul sau, interpretul Alekseev: „Ea vrea un viitor alaturi de mine, in Ucraina”

Iubita interpretului Alekseev si solista trupei „VIA Gra”, Uliana Sinetskaya, planuieste sa isi schimbe pasaportul rus pentru unul ucrainean.

Relatia dintre Nikita Alekseev si iubita sa, Uliana Sinetskaya, a devenit mult mai stransa si puternica de cand a inceput razboiul in Ucraina. Acum, tanara, care locuieste de mai multi ani in Ucraina cu iubitul sau, a hotarat sa isi schimbe pasaportul rus.

Intr-un interviu, Alekseev a spus ca Uliana vrea sa devina cetatean al Ucrainei.

Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

„Este clar ca daca ea s-a intors in Ucraina, ea este de partea noastra. Ea crede si spera ca binele este de partea noastra. Eu, ca un barbat, care o iubeste tare, ii vreau doar bine si vreau ca ea sa aiba un viitor bun. De aceea, eu i-am sugerat sa isi schimbe cetatenia”, a spus Alekseev.

Cand a inceput razboiul, dupa spusele interpretului, iubita lui se afla in Europa. In Ucraina, Ulyana s-a intors nu demult, deoarece Nikita nu isi dorea ca ea sa sufere. Insa, in timp ce ea se indrepta spre Kiev, la vama a avut careva probleme. 

Ce i-a raspuns Vladimir Putin unui tata care si-a pierdut fiul pe front

„Pentru ca ea sa poata intra in tara, eu am pus-o la evidenta la SBU. Am primit un raspuns precum ca ea poate intra si doar dupa acest raspuns ea a putut veni la mine. A fost un moment destul de dificil. Urmatorul lucru pe care vreau sa il fac este sa ii schimb cetatenia. Sper sa se primeasca. Eu inteleg ca va fi destul de greu, insa eu sper ca la noi in tara oamenii sunt bravo si o sa inteleaga situatia noastra. Ea traieste de patru ani cu mine in Ucraina, de la inceputul relatiei noastre. Ea vrea un viitor in Ucraina, alaturi de mine”,a spus artistul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie