07.06.2022
Intelegerea secreta pe care ar fi facut-o Shakira si Pique. Rasturnare de situatie dupa despartirea anului

Shakira (45 de ani) a confirmat, in weekend, despartirea de Gerard Pique (35 de ani), dupa 12 ani de relatie. 

Presa din Spania ofera noi informatii despre unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume.

Cantareata columbiana a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, in care anunta despartirea de fotbalistul Barcelonei.

Conform jurnalistului Jose Antonio Aviles, citat de Marca, decizia de a anunta despartirea in presa i-a apartinut in exclusivitate Shakirei, iar Gerard Pique a fost extrem de surprins in momentul in care a aparut comunicatul.

Bradley Cooper - surprins cum se saruta cu un barbat! Vezi cine este aceseta - FOTO

„O persoana foarte, foarte apropiata de Pique m-a asigurat ca nu este vorba despre infidelitate in cazul lor. Despartirea a fost o mare surpriza, la fel si comunicatul trimis de Shakira”, a afirmat Jose Antonio Aviles, conform sursei citate.

Mai mult de atat, acelasi jurnalist sustine ca Shakira si Pique facusera o intelegere conform careia au o „relatie deschisa”.

„In urma cu 3 ani, pandemia si criza mondiala au creat noi probleme si ceva s-a intamplat. Acesta a fost momentul-cheie al relatiei lor. Atunci ei au decis sa aiba o relatie deschisa. Intelegerea a fost la modul 'tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau', dar in public o sa ramanem un cuplu”, a mai afirmat Jose Antonio Aviles.

Afirmatiile jurnalistului sunt total surprinzatoare si duc la o rasturnare de situatie, in conditiile in care presa din Spania a avansat in ultima saptamana varianta ca Shakira a decis sa se desparta de Gerard Pique din cauza infidelitatii.Shakira si Pique trebuie sa-si imparta si averea impresionanta, din care fac parte proprietatile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicana, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Brad Pitt spune ca Angelina Jolie inca incearca sa-l raneasca. Ce a facut de data aceasta diva de la Hollywood - FOTO

Jurnalistii de la elnacional.cat scriu ca artista se va muta din Spania in SUA, la Miami, acolo unde merge in dese randuri in scop profesional si unde detine o vila luxoasa, in valoare de aproximativ 16 milioane de euro.  

Shakira a vrut sa vanda vila in repetate randuri, insa nu a primit suma solicitata, astfel ca aceasta a ramas in posesia ei. Proprietatea se afla langa plaja din Miami si la un moment dat a fost inchiriata cu 45.000 de euro pe luna.

Vila a fost construita in 1951 si cumparata de cantareata, in urma cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafata totala este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 bai, sala de fitness, sala de conferinte, sala de biliard, garaj, terasa, piscina cu spa, bar si iesire la ocean.

Suzy Cortez, model in varsta de 32 de ani, a transmis ca Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe retelele sociale in timp ce era in relatie cu Shakira si a decis sa faca dezvaluirile acum, dupa despartirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez sustine ca Gerard Pique i-a spus ca e „gelos” ca modelul si-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucatori de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi si Coutinho. Ei sunt soti grozavi si isi respecta sotiile. Shakira nu merita asa ceva. Am fost prietena cu Sandro Rosell, fostul presedinte al Barcelonei. Cand Pique a aflat, i-a cerut numarul meu de telefon si mi-a trimis mesaje.

Un locuitor din Bucea i-a daruit lui Arnold Schwarzenegger o camasa traditionala ucraineana. Cum a reactionat actorul - FOTO

Cand m-am intors in Brazilia, a inceput sa-mi scrie pe Instagram. Ma intreba cand ma intorc in Europa. Zicea ca e gelos ca mi-am facut tatuajul cu Messi. Pana acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis ca va voi spune totul, tot ce mi s-a intamplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citata de Marca.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie