07.06.2022
Un locuitor din Bucea i-a daruit lui Arnold Schwarzenegger o camasa traditionala ucraineana. Cum a reactionat actorul - FOTO

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost fotografiat tinand in mana o camasa traditionala ucraineana cu broderii de la brand-ul Lutsk Edelvika.

Camasa i-a fost daruita lui Arnold de Vlad Kabanets, un barbat originar din Bucea. Vlad a lucrat cu legenda cinematografiei de la Hollywood intr-un proiect.

Potrivit Business.Rayon, Vlad a remarcat ca actorului ii plac foarte mult camasile albe, asa ca a decis sa-i ofere una in dar, iar camasa brodata de la Edelvika i s-a parut cea mai buna alegere si nu este de mirare, deoarece in aceste piese vestimentare a fost observata si mama lui Elon Musk, Maye Musk.

Vlad a mentionat pe retelele de socializare ca Arnold a apreciat cadoul. „Ghiciti cine are acum propria casama traditionala ucraineasca”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

In luna martie, Arnold Schwarzenegger a inregistrat un mesaj video catre soldatii rusi. In videoclipul sau, el a incercat sa transmita adevarul despre razboiul din Ucraina, pe care autoritatile de la Kremlin il ascund. Actorul crede ca „au loc evenimente terifiante”, care le sunt ascunse si despre care ar trebui sa afle intreg globul.

Au trecut 6 ani de la logodna lor! Vezi momentul emotionant in care Anatol Durbala a cerut-o in casatorie pe Olesea Svecla - VIDEO

Articole din aceeasi categorie