07.06.2022
Bradley Cooper - surprins cum se saruta cu un barbat! Vezi cine este aceseta - FOTO

Bradley Cooper si Matt Bomer au fost fotografiati in timp ce se saruta pe platourile de filmare din New York.

Bradley Cooper si Matt Bomer au fost surprinsi in timp ce impartasesc un sarut pe platoul de filmare al noului lor film Maestro, in New York, luni. Cei doi au fost vazuti discutand initial in timp ce luau o pauza de la filmari, inainte de a fi fotografiati in ipostaze tandre.

Bradley Cooper si Matt Bomer, sarut pe platourile de filmare

Actorii au fost vazuti in timp ce se saruta pe platoul de filmare din New York al peliculei „Maestro”, ambii imbracati in ceea ce parea a fi o tinuta de afaceri. Cooper, in varsta de 47 de ani, a aparut ca o versiune mai tanara a personajului sau din film, Leonard Bernstein, intrucat nu avea machiajul aferent care sa il imbatraneasca.

Nu este inca stiut ce personaj va interpreta Bomer, in varsta de 44 de ani, in viitorul film biografic de pe Netflix, care ii va avea in distributie si pe Carey Mulligan, Jeremy Strong, Maya Hawke si Sarah Silverman.

Potrivit unui rezumat al filmului publicat de THR, „Maestro” „spune povestea de dragoste complexa dintre Leonard Bernstein si Felicia Cohn Montealegre. Este o poveste care s-a intins pe mai bine de 30 de ani, de la momentul in care s-au intalnit in 1946 la o petrecere si care a continuat prin doua logodne care s-au despartit, o casnicie de 25 de ani, trei copii, Jamie, Alexander si Nina, si in timp ce Bernstein se confrunta cu propria orientare sexuala”.

Actorul a revenit in ipostaza de regizor

Bradley a scris scenariul filmului si va fi, de asemenea, regizor si producator. Printre ceilalti producatori ai proiectului se numara Martin Scorsese si Steven Spielberg. La sfarsitul lunii trecute, Netflix a prezentat in premiera fotografii din „Maestro”, care ii aratau pe Bernstein, nominalizat de noua ori la Oscar, de nerecunoscut in rolul unui Bernstein imbatranit, si pe Mulligan, in varsta de 37 de ani, care o interpreteaza pe sotia regretatului compozitor, Felicia Montealegre.

Viitorul film marcheaza revenirea lui Cooper la regie, dupa ce a debutat cu filmul „A Star Is Born” din 2018. In luna ianuarie, Cooper s-a amuzat pe seama faptului ca toata copilaria si-a dorit sa fie dirijor, iar acum a ajuns sa „dirijeze' filme.

„Eram obsedat de asta, i-am cerut lui Mos Craciun o bagheta cand aveam 8 ani. Ascultam muzica, ma indragosteam de ea si puteam sa cunosc cu adevarat fiecare moment al unei piese, cum ar fi Opus 35 in Re major de Ceaikovski, acest concert pentru vioara”., a spus Bradley Cooper.

Articole din aceeasi categorie