07.06.2022
Brad Pitt spune ca Angelina Jolie inca incearca sa-l raneasca. Ce a facut de data aceasta diva de la Hollywood - FOTO

Divortul scandalos dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a durat sase ani. Vedetele s-au despartit in 2016 si sunt inca intr-o relatie ostila. In ultimii ani, vedetele s-au luptat cu instantele pentru drepturi egale asupra copiii lor, dar ieri actorul si-a acuzat din nou fosta sotie. Vedeta de film crede ca Angelina continua sa-i faca rau prin diverse metode pentru a se razbuna.

In urma cu cateva luni , Brad Pitt a dat-o in judecata pe Angelina Jolie pentru vinaria lor comuna Stoli Group Tenute del Mondo. Cert este ca, fiind casatoriti, au deschis afacerea impreuna, dar dupa divort,  actrita  si-a vandut in secret cota omului de afaceri rus Yuri Shefler. Si astazi, documentele instantei au cazut in mainile jurnalistilor de la HollywoodLife, sustinand ca Jolie a facut tot posibilul pentru a „prelua controlul deplin asupra teritoriului lor de mai multe milioane de dolari”.

„Angelina Jolie a efectuat in secret presupusa vanzare a cramei, incalcand intentionat drepturile contractuale ale lui Brad Pitt, facand acest lucru, Jolie a cautat sa obtina un profit pe care nu l-a castigat pentru a-i face rau fostului ei sot”, se arata in documente.

Batalia amara a lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie pentru copii  s-a desfasurat in sala de judecata in ultimii cinci ani de la divortul lor din 2016. Recent, actorul  a fost aprobat pentru custodia comuna, dar Jolie a facut un apel public  si a primit suspendarea deciziei. Actorul a depus recent o  petitie pentru a anula aceasta decizie. In curand, actrita a emis o declaratie care sugereaza violenta domestica in casnicia lor.

Articole din aceeasi categorie