23.06.2022
Ce spune Tany Vander despre barbatii care insala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o insala cu una de un 6” - VIDEO

Cunoscuta influencerita de la noi, Tany Vander a postat recent pe pagina sa de Instagram mai multe videouri in care isi spune opinia privind inselarea intr-un cuplu.

La solicitarea urmaritorilor sai, Tany Vander a deschis subiectul inselarii pe pagina sa de Instagram. 

Dupa cum a mentionat femeia, ea nu intelege de ce unii barbati sunt cu o femeie pe care ei nici macar nu o iubesc. „De ce trebuie sa fii cu ea atunci cand nici sexul nu iti mai place? De ce trebuie sa fii cu ea cand, pe langa toate astea, nu iti mai place nici fizicul ei? Din mila? Este foarte urat sa iti fie mila de cineva. Inseamna ca te pozitionezi la un nivel super inalt si tii mila de alti oameni”. 

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

Tany Vander considera ca unii barbati se simt foarte bine cand femeile se topesc dupa ei si chiar se hranesc cu asta, insa, dupa cum a spus vedeta, acesti barbati pur si simplu tin fericirea altcuiva langa ei. 

„Atunci cand un barbat nu este atras fizic de o femeie, nu are cum sa fie un sex bun la ei. Bine, sunt femei cu forme sau mai plinute, dar barbatilor le place. Sunt barbati care adora femeile plinute. Dar atunci cand tie nu iti place fizicul persoanei de alaturi, de ce sa o mai tii langa tine”, a adaugat Tany.

Potrivit influenceritei, atunci cand unui barbat nu ii place ceva, el ar trebui sa fie sincer si sa spuna ce nu il aranjeaza, caci altfel este doar o pierdere de timp si nu mai este sens sa fiti impreuna. „Consider ca un barbat trebuie sa fie sincer in astfel de situatii si sa-i spuna de ce el inseala, ce nu ii place. Si aici deja ea trebuie sa decida, ori isi aduna puterile si incepe sa slabeasca, ori isi continua viata, isi gaseste un baiat care o va place asa”. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

„Este foarte urat sa inseli incontinuu si sa astepti ziua in care o vei iubi”, a tinut sa adauge femeia.

Cu toate acestea, Tany Vander a afirmat ca sunt barbati care, chiar daca au acasa o femeie ideala, ei oricum o vor insela. Totul depinde de caracterul sau, de principiile sale si dorintele sale. „Sa nu credeti ca barbatii inseala doar femei care au kilograme in plus sau care nu arata fizic asa cum isi doresc ei. Barbatii inseala si femeile frumoase, sexy, cu forme. Sunt barbati care au acasa o femeie de nota 10 si o inseala cu una de un 6. La acest capitol, barbatii sunt foarte diferiti”.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Natalia Oreiro si-a schimbat radical look-ul! Acum actrita a devenit blonda - FOTO

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie