02.04.2021
Popularitatea schimba oamenii! Iubita lui Morgenshtern nu mai este eleva exemplara. Tanara se distreaza in rand cu Timati, Geegun si alte vedete din showbizul rusesc

Zilele trecute, iubita rapperului scandalos a implinit 21 de ani. In cinstea acestui eveniment, Morgenshtern (Alisher Tagirovich) i-a organizat partenerei sale o petrecere de neuitat, i-a oferit o valiza cu bani si o masina de lux de 7 milioane de ruble. Artistul a mentionat ca Dilara merita cadouri atat de scumpe, deoarece ea i-a fost alaturi si inainte ca el sa cunoasca popularitatea.

Morgenshtern i-a daruit iubitei sale o masina de lux de 7 milioane de ruble si alte 5 milioane intr-o valiza. „Ma bucur foarte mult ca esti mai desteapta decat mine si la aceasta varsta te gandesti la lucruri importante, adulte."

Cuplul s-a cunoscut in orasul natal al cantaretului, Ufa, la o petrecere de prieteni comuni, in 2017. La inceput, tanara a fost ingrozita de Morgenshtern, care deja aparea in imagini socante si se comporta sfidator, dar la un moment dat si-a dat seama ca simte ceva pentru aceasta persoana.

Dupa ceva timp, cei doi au inceput sa se intalneasca. In acel moment cariera rapperului a crescut. Faima neasteptata i-a luat mintile lui Morgenshtern, iar acesta s-a despartit de Dilya, recunoscand ca prioritatea lui era jobul si banii, iar relatiile cu fetele sunt trecatoare.

In ciuda tuturor, fostii iubiti au reusit sa mentina o relatie calda. Nu cu mult timp in urma, s-au reunit din nou si, se pare, pentru o lunga perioada de timp.

„Cel mai misto sex este atunci cand este din dragoste. Cu nimeni nu am fost atat de incantat sa ma culc, ca si cu Dilara. Nu ar trebui sa traiesti cu femeia ta. Niciodata! Avem timp sa ne plictisim. E a dracului! Au trecut trei ani, dar inca o doresc ”, a marturisit muzicianul de 23 de ani.

Dilara nu ascunde faptul ca si-a promovat Instagramul, unde are aproape doua milioane de urmaritori, in mare parte datorita iubitului sau care e destul de popular.

Odata cu cresterea popularitatii, stilul fetei s-a schimbat radical. Daca inainte era o eleva modesta, exemplara, acum este o tanara care petrece zi si noapte si nu ezita sa publice fotografii dezlantuite, pe retelele de socializare.

„Ce va spune mama la asta?", comenteaza uneori internautii, insa Dilara ignora astfel de mesaje.

La sfarsitul anului trecut, Dilya a aparut in videoclipul lui Morgenshtern pentru piesa „Cristal&MOET”, care a adunat peste 65 de milioane de vizionari in trei luni. In videoclip, iubita lui Alisher apare destul de provocator, etalandu-si silueta.

Tanara este invitata la multe petreceri ale vedetelor de la Moscova, astfel ca apare deseori in compania lui Timati, Danya Milokhin, Geegun si ale altor reprezentanti proeminenti ai showbizului rusesc.

Exista multe zvonuri despre Zinatullina: unii o condamna pentru ca are o relatie cu un artist scandalos, in timp ce altii o plac pe tanara. „Nu va amestecati cu ei, puteti vedea ca ei sunt fericiti!”; „Vreau ca iubitul meu sa ma priveasca la fel cum Alisher se uita la Dilarochka!”; „Un cuplu minunat: tanar si indragostit! Si ce altceva mai este necesar pentru fericire! ",  sunt opiniile internautilor.

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie