28.01.2022
Fostul iubit al Rihannei, Chris Brown - acuzat de viol! Ce spune presupusa victima

Artistul Chris Brown a fost acuzat de viol. Presupusa victima l-a dat in judecata pe Chris si a declarat ca acesta a drogat-o cu substante psihoactive, dupa care a violat-o. Jane Doe cere 20 de milioane de dolari pentru daunele morale pe care le-a primit.

Potrivit datelor, Chris Brown a invitat-o ​​pe Jane Doe sa-l viziteze pe un iaht in Miami la sfarsitul anului 2020. Acolo cantaretul a amestecat in secret droguri in bautura fetei. Ulterior Jane si-a pierdut cunostinta si a fost complet dezorientata, iar Chris Brown a profitat de situatiei.

Purtatorul de cuvant al lui Chris Brown nu au comentat inca acuzatiile.

Interpreta Maria Ciorici - despre mama si cat de mult inseamna aceasta pentru ea: „Ea este universul meu” - VIDEO

Chris Brown nu a fost acuzat o singura data de abuz. In 2009, artistul a batut-o pe fosta iubita, Rihanna. Chris a primit cinci ani de cercetare in libertate si 180 de zile de munca in folosul comunitatii.

La doar 14 ani a cucerit varful muntelui Kilimanjaro! Afla de la tanarul Tudor Dumbraveanu ce pregatire presupune o astfel de expeditie, dar si care a fost cea mai mare provocare cu care s-a confruntat - FOTO

Chris Maurice Brown este un cantaret, dansator, compozitor si actor american. A devenit cunoscut in 2005, datorita discului single „Run It!”, care i-a adus un succes instantaneu, ajungand pe locul 1 in clasamentele muzicale din SUA, Noua Zeelanda si Australia.

Face tatuaje, colectioneaza papusi sau conduce in calitate de pilot o aeronava. Vezi ce hobby-uri au actorii celebri de la Hollywood

Articole din aceeasi categorie