28.01.2022
Face tatuaje, colectioneaza papusi sau conduce in calitate de pilot o aeronava. Vezi ce hobby-uri au actorii celebri de la Hollywood

Fiecare are propriul hobby: iar eroii acestui articol au atatea oportunitati si posibilitati de a-si realiza preferintele si visele, incat gama lor de hobby-uri poate surprinde pe oricine. 

Nicolas Cage

Actorul de la Hollywood este un mare fan al lui Superman. Nicholas colectioneaza tot ce are legatura cu eroul sau preferat, cheltuind sume majore pentru acestea. Artistul chiar si-a numit fiul Kal-El - numele pe care Superman l-a primit la nastere pe planeta Krypton. Ramane de sperat ca micutului ii va placea acest erou la fel de mult precum il prefera tatal lui. 

Johnny Depp

Johnny are destul de multe hobby-uri, dar unul dintre ele pare deosebit de neobisnuit. Dupa nasterea lui Lily, a inceput sa cumpere papusi „Barbie” - si nu doar pentru fiica lui. Acum artistul are o colectie impresionanta, care include figurine ale lui Elvis Presley, Beyonce si chiar ale propriilor personaje: de exemplu, Palarierul Nebun din „Alice in Tara Minunilor” si Capitanul Jack Sparrow din „Piratii din Caraibe”.

Halle Berry, farsa cu final neasteptat: “M-am prefacut ca ma casatoresc cu iubitul meu. Bausem mult la bar” - FOTO

Margot Robbie

Margot nu planuia sa tatueze vreodata, dar nu a suportat cand tatuatorul i-a facut sotului sau Tom Ackerley, un desen nereusit. Atunci, Margot a descis sa corecteze ea insasi lucrarea, luand pentru prima data masina de tatuat in propriile maini - si de atunci are un succes mare in acest domeniu. Margot si-a uimit chiar colegii din filmul „Suicide Squad”, umplandu-le corpul cu propriile tatuaje, fiind ca o amintire a muncii comune pe acelasi platou de filmare. 

Justin Bieber

Privind la Justin, iti vine orice in minte, dar nu si capacitatea de a rezolva un cub Rubik in cateva clipe, nu-i asa? Dar in zadar: eroul nostru este capabil sa faca fata acestui puzzle dificil in doar 2 minute. Este pur si simplu un talent.

Gaseste diferentele! Fanii nu au recunoscut-o pe Kourtney Kardashian fara Photoshop - FOTO

Harrison Ford

Multi oameni de la Hollywood au o licenta in pilotaj, iar Harrison Ford nu face o exceptie. Cu toate acestea, abia dupa ce a devenit un actor celebru, a reusit in sfarsit sa inceapa sa-si realizeze visele, deoarece zborul este o placere foarte costisitoare.

Tom Hanks

Nepoata Regelui Spaniei isi face un nume pe scena mondena europeana. Cunoaste-o pe tanara Victoria - o fashionista in adevaratul sens al cuvantului - FOTO

Tom iubeste masinile vechi de scris: nu numai ca le cumpara pentru colectia sa, ci si le foloseste atunci cand scrie ceva. Actorul scrie carti, insa nu se grabeste sa le prezinte publicului larg. 

Articole din aceeasi categorie