28.01.2022
Interpreta Maria Ciorici - despre mama si cat de mult inseamna aceasta pentru ea: „Ea este universul meu” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta de muzica usoara Maria Ciorici, care a inceput seara cu o piesa intitulata „Spune, mama”. 

Daca tot a mers vorba despre mama, Anisoara Loghin a intrebat-o pe Maria ce inseamna pentru ea mama, cum se inteleg ele si cum o vede Maria pe mama sa. „Am o mama care, de fapt, este simbolul tuturor mamelor. O mama care imi este si prietena si cea mare ma simte, ea nu ma asculta, dar si ma aude. Este universul meu”. 

Galben, portocaliu si roz - cele mai actuale culori ale anului! Fondatoarea Mia Bella, Alina Cebotari iti spune ce trebuie sa porti in 2022: „Anul acesta este important sa evadam din rutina” - VIDEO

Maria spune ca mama ei i-a fost mereu alaturi, si la bine si la greu. „Cand mi-a fost cel mai greu, ea a fost mereu langa mine. A stat cu Mirela, pana eu m-am pornit, pentru ca am trecut printr-o perioada mai complicata. Cine te va mai ajuta, daca nu mama. Si ii multumesc mult pentru acest lucru”. 

Maria este si ea mama, are o fetita pe nume Mirela. „Vreau sa avem o relatie deschisa, sa fim sincere si sa nu ascundem nimic una de alta. Totul depinde si de mine, deoarece daca eu o voi certa atunci cand ea mi se va deschide, atunci ea si normal ca o sa se inchida in ea. Cum voi fi eu, asa va fi si ea”. 

Anul interpretei a inceput la fel cum a plecat si precedentul - la munca. „Chiar a doua sau a treia zi am inceput surprizele”. 

Maria are sustinere nu doar de la familia sa, ci si de la urmaritorii sai de pe Facebook sau Instagram. „Eu m-am deschis si le-am spus tot ce am pe suflet. Ei vad in mine o sora, o prietena”. 

2022 - Anul feminitatii. Ce au de facut femeile in aceasta perioada si ce le recomanda astrologul Corina Leonte : „Iubirea de sine ar insemna intai de toate grija fata de sine pe patru planuri: emotional, fizic, spiritual si intelectual.” - VIDEO

Totusi, fara hateri nu scapi. Maria spune ca are parte si de comentarii si mesaje urate, insa deja nu le mai atrage atentia. „Inainte le stergeam, dadeam block la toti, acum insa nu ma mai atinge asta, nu le mai arat slabiciunea mea. Si sincer, daca cineva imi scire un mesaj urat, alti urmaritori imi iau apararea si in comentarii incepe o batalie, iar cel care a scris ceva urat, este nevoit singur sa isi stearga mesajul”. 

In prezent, invitata spune ca castiga mai mult din surprizele muzicale, din Instagram si publicitate. „Imi ajunge pentru trai, imi ajunge ca sa achit ratele la apartament si gradinita fiicei mele, care este privata”. 

Maria este pasionata de poezii, insa acum ea nu mai scrie despre ea si deja ii este mult mai complicat la acest capitol. „De cand nu mai scriu poezii despre mine parca am pierdut acest farmec. Cand cineva imi solicita o poezie, mii greu sa o scriu, deoarece nu le cunosc atat de bine istoriile, caracterele si destinele”. 

Relatia lor e scrisa in stele: Cat sunt de compatibili Meghan Markle si Printul Harry! Prevede harta lor astrologica vreo despartire?

In continuare, Anisoara Loghin a provocat-o pe Maria sa compuna in cateva clipe niste strofe cu rima, dupa cuvintele pe care i le-a dat pe moment. Iar mai apoi, au jucat in „Am/N-am”, au ras, s-au veselit si au glumit, toti fiind intr-o buna dispozitie.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie