25.01.2020
Fiul Tinei Karol nu-l agreeaza pe Dan Balan? „Mi-a zis ca nu ii plac aceste glume precum ca m-as casatori cu Dan.”
Intreaga Ucraina urmareste cu sufletul la gura cum evolueaza chimia dintre Dan Balan si Tina Karol. Dupa ce au cantat in duet, oferind prestatii foarte romantice si emotionante, cei doi sunt deseori cuplati de presa locala. Intr-un interviu pentru YouTube-show-ul „СЛАВА+”, vedeta a povestit despre relatia cu Dan Balan dar si cat de pregatit este fiul ei, Veniamin, sa aiba un tata vitreg?

Intrebata de gazda emisiunii daca Veniamin ar accepta un nou tata, vedeta s-a aratat sigura ca nu. „La un concert recent mi-a zis ca nu ii plac aceste glume precum ca m-as casatori cu Dan Balan. De ce sustii aceste discutii?, m-a intrebat el.”, povesteste Tina.

Citeste si: Dan Balan si Tina Karol – tandri si romantici la M1 Music Awards. Cei doi nu s-au dezlipit unul de celalalt. „In viata e important sa gasesti pe cineva care sa te priveasca asa cum el o priveste pe ea.”

Sa stie raspunsul la aceasta intrebare a dorit si moderatorul, iar ucraineanca a negat cu vehementa orice insinuare ca ar confirmat relatia cu Dan Balan. „Nu sustin aceste discutii in niciun fel. Nimeni nimic nu afirma. Intre cine trebuia sa apara chimia la Vocea Ucrainei? Ca doar nu Dima (Monatik) cu Balan? Nu a fost ideea mea sa cantam in duet, dar ideea cu un microfon a fost a mea. Asta e frumos.”, recunoaste ea.

Citeste si: Dan Balan – despre relatia cu Tina Karol: „Este un roman scris de mana unui geniu.”

Se pare insa ca Tina Karol nu este pregatita sa inceapa o noua poveste de dragoste, intrucat inima ei este inca ocupata de regretatul ei sot, producatorul Evgheni Ogir, care s-a stins din viata in 2013, la doar 32 de ani. „Am inceput sa imi revin abia acum un an in urma.”, a recunoscut vedeta in acelasi interviu, pe care-l poti urmari, in intregime, mai jos:

Citeste si: Drama Tinei Karol: Jurata de la Vocea Ucrainei a trecut printr-o tragedie care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Artista nu si-a revenit niciodata

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie