02.12.2019
Dan Balan si Tina Karol – tandri si romantici la M1 Music Awards. Cei doi nu s-au dezlipit unul de celalalt. „In viata e important sa gasesti pe cineva care sa te priveasca asa cum el o priveste pe ea.”
Se pare ca povestea lui Dan Balan si Tina Karol nu s-a terminat odata cu finalizarea celui de-al noualea sezon de Vocea Ucrainei.

Dupa ce au avut o evolutie de senzatie la show-ul „Танці з зірками”, atunci cand au cantat in duet melodia „Домой”, cei doi au revenit impreuna si pe scena de la M1 Music Award, interpretand aceeasi melodie.

Citeste si: Prima aparitie impreuna de la finalul concursului "Vocea Ucrainei". Dan Balan si Tina Karol – in ipostaze tandre si romantice

Atingerile lor tandre si privirile dulci au dezarmat publicul ucrainean si nu doar. Internautii au tinut neaparat sa remarce ca cei doi seamana mai mult a indragostiti decat a colegi de breasla: „In viata e important sa gasesti pe cineva care sa te priveasca asa cum el o priveste pe ea.”, „Imi e indiferent daca joaca asta sau nu, dar privirile lor ma cuceresc.”, „Nu am cuvinte, doar emotii. Ce draguti sunt. Un cuplu minunat!”, au scris aceastia.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie