16.03.2019
Drama Tinei Karol: Jurata de la Vocea Ucrainei a trecut printr-o tragedie care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Artista nu si-a revenit niciodata - FOTO
O vezi in fiecare seara de duminica la Vocea Ucrainei zambitoare, radianta si pozitiva, dar nu stii ca frumoasa blondina ascunde in spatele sau un munte de suferinta.

Au trecut mai bine de 5 ani de cand Tina Karol a ramas singura. Sotul sau Evghenii Ogir a murit de cancer. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste impreuna, iar artista a declarat de nenumarate ori ca asa si nu s-a impacat cu gandul ca iubitul ei nu mai este. "Profunzimea durerii mele este nesfarsita." , scria Tina pe pagina sa de Instagram.


Artista i-a dedicat sotului ei multe piese pe care le canta cu lacrimi in ochi la concertele sale. Iubirea celor doi nu a secat nici dupa teribila tragedie, iar artista inca nu a gasit omul de care s-ar atasa atat de mult.

Evghenii Ogir a murit in 2013 dupa o lupta indelungata cu o forma agresiva de cancer. Tanaraul avea doar 33 de ani. Cei doi au impreuna un baiat – Veniamin, in varsta de 10 anisori.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Articole din aceeasi categorie