09.12.2019
Dan Balan – despre relatia cu Tina Karol: „Este un roman scris de mana unui geniu.”
Dan Balan si Tina Karol au facut adevarata senzatie la M1 Music Awards cu duetul lor intr-un singur microfon.

Dupa evolutie, Dan si Tina au oferit un mic interviu impreuna, unde au raspuns la intrebarea care-i macina pe toti fanii: formeaza cei doi un cuplu? De asemenea, ei au dezvaluit detalii necunoscute despre pregatirile pentru acest eveniment.

Dan Balan a declarat sus si tare ca intre ei doi este „un roman scris de mana unui geniu.”

Lucrurile par sa fie chiar serioase intre artisti, iar evolutia lor de la M1 Music Awards vine doar sa confirme acest lucru. Din spusele artistilor, pregatirile nu au fost deloc usoare. „Ma suna Tina la ora 3 de noapte si imi spune ca s-a gandit sa cantam cu un singur microfon. I-am raspuns: Tina, eu dorm, vorbim maine despre asta. Dar cand m-am intors trezit imi imaginam deja scena imensa si noi doi cu un singur microfon.”

Tina a marturisit chiar ca a fost la cativa pasi de a-si anula evolutiile, atat duetul cu Balan, cat si cel solo. „Rochiile ei sunt din Los Angeles si s-au pierdut. Eu nu am dormit toata noaptea, ea plangea. Daca nu veneau rochiile, probabil, iesea pe scena fara. Vai, am spus asta cu voce tare?”, si-a incheiat Dan povestirea.

Amintim ca Dan Balan si Tina Karol au facut cunostinta gratie concursului muzical Vocea Ucrainei, unde cei doi au fost antrenori. Pe parcursul celui de-al noualea sezon ei si-au facut semne de atentie si au flirtat reciproc. Dupa incheierea concursului, Dan si Tina au inregistrat impreuna o piesa mai veche a cantaretul basarabean – Домой.


Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie