27.03.2021
"Duceti-va in p... m...". Emilian Cretu injura presa din Moldova. Ce l-a nemultumit pe indragitul actor - VIDEO

Actorul, Emilian Cretu, a injurat mai multe portaluri media cu cuvinte necenzurate. El s-a aratat indignat ca presa scrie articole despre sora lui Nina Cretu.

 

"Chiar daca am baut doua beri, am un mesaj: duceti-va in..., nu mai faceti stiri despre sor'mea lasati-o in puii mei. V-a rugat pasnic, v-a dorit succese, e munca voastra. Lasati-o in ma'sa in pace. Nu va aninati de numele asta niciodata. Moldoveanul e moldovean, mananca la ca... in stanga si in dreapta", a spus Emilian intr-un instastories.

Actorul a plecat la odihna in Zanzibar cu cativa prieteni, unde se afla si sora sa.

Nina Cretu - pregatita sa emigreze. Incotro pleaca sora lui Emilian si care sunt planurile de viitor: „Acum pregatesc actele" - VIDEO

In cadrul unui reportaj pentru O Seara Perfecta, Emilian a spus ca cele mai importante femei din viata lui sunt iubite, alintate, rasfatate si chiar divinizate: „Femeia inseamna cea mai mare bogatie pe care poate sa il aiba un barbat. Eu cred ca exista doi Dumnezei. Unul pe care il are fiecare scris acolo ca forta superma si al doilea, cel putin pentru mine, este mama mea. Ingerul pazitor, Dumnezeu, este mama si ma bucur foarte mult ca este alaturi de noi.”

Dupa parerea actorului, femeile noastre trebuie sa se invete in primul rand sa se iubeasca. Acum multi ani, frica si prejudecatile i-au furat fericirea mamei actorului.

Priveste reportajul in intregime si afla mai multe despre cele mai importante femei din viata lui Emilian Cretu.

„Cu el dorm intr-un pat. Uneori... nu in fiecare zi, ca acusi lumea ma ataca." Nina Cretu a dat totul din casa. Afla toate secretele lui Emilian Cretu si cele mai iubite femei din viata lui, dintr-un reportaj EXCLUSIV pentru PRO TV - VIDEO

Articole din aceeasi categorie