06.08.2022
Eva Maruta a dat-o de gol pe Iuliana Beregoi. Fiica lui Catalin Maruta a spus cine este iubitul cantaretei - FOTO

Fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, pe nume Eva, „a dat din casa”. Micuta sustine ca Iuliana Beregoi s-ar iubi cu un cunoscut tiktoker din Romania. Afla despre cine este vorba si care este adevarul, de fapt.

Iuliana Beregoi, aflata in casa Andrei si a lui Catalin Maruta, a pornit un live pe TikTok, aici, cantareata vorbea cu internautii, dar era prezent si Ceanu Zheng, un cunoscut tanar din mediul online. Alaturi de artista care a implinit recent 18 ani, se afla si Eva Maruta.

Eva Maruta a dat-o de gol pe Iuliana Beregoi

La un moment dat, Eva Maruta a scapat porumbelul si a marturisit ca Iuliana Beregoi ar forma un cuplu cu Ceanu Zheng. Toata lumea a incremenit, inclusiv cei doi aflati in cauza. Si Catalin Maruta a ramas socat de afirmatia facuta de fiica lui.

„Iuliana si Ceanu sunt un cuplu!”, a spus Eva Maruta cu incantare. Bomba aruncata de Eva i-a starnit curiozitatea apoi si tatalui ei, Catalin Maruta.

„A scapat totul de sub control aici”, a declarat Catalin Maruta, in timpul live-ului de pe reteaua de socializare.

Doja Cat a dezvaluit motivul pentru care si-a ras tot parul de pe cap - FOTO

Iuliana s-a aratat putin cam stanjenita atunci cand a auzit cuvintele rostite de Eva. Atat ea cat si Ceanu au inceput sa glumeasca pe seama afirmatiei facuta de micuta, semn ca au vrut sa treaca repede peste acest subiect.

Eva Maruta a insistat ca Iuliana chiar formeaza un cuplu cu Ceanu

Atat Iuliana, cat si Ceanu au sarit repede, ca arsi, negand ca sunt impreuna, insa Eva si-a mentinut parerea: „E foarte adevarat!”.

Situatia a fost salvata, in cele din urma, de Zheng: „Hai sa schimbam subiectul. Eva, cand va creste, ii va lua emisiunea lui Catalin”, a spus tiktokerul.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Momentan nu exista dovezi clare ca ar putea fi un cuplu cei doi tineri, insa un lucru e clar, nu le-a picat deloc bine atunci cand Eva a spus ca ei sunt iubit si iubita.

Articole din aceeasi categorie